Aproape 4 milioane de călători aleg anual să circule cu trenul privat TFC

0

Peste 330 de mii de călători aleg lunar să utilizeze serviciile Transferoviar Călători, trenul privat care operează pe 12 secţii din România. O sută de mii dintre aceştia căloresc lunar între Titan Sud (Bucureşti) şi Olteniţa.

Povestea Transferoviar Călători începe în primăvara anului 2011, când preia de la Transferoviar Grup, activitatea de transport feroviar de călători. Cu un colectiv redus la început, ne-am implicat în dezvoltarea continuă a companiei noastre, ajungând în prezent la peste 300 de colegi şi peste 330.000 călători expediaţi lunar pe cele 12 secţii operate”, declară Andreea Tănase, Departament Marketing Transferoviar Călători.

În cele 29 de trenuri, cu un total de 74 de vagoane, pe care le deţine compania TFC, călătorii se pot bucura de diferite spectacole de teatru, pentru a nu se plictisi pe parcursul călatoriei, concursuri, unde pot câştiga diferite premii puse la dispoziţie de companie, dar şi evenimente caritabile precum:  „O jucărie – un copil fericit – un zâmbet”.

Cursuri de prim-ajutor pentru toţi angajaţii TFC 

Mai mult, pentru ca toţi călătorii Transferoviar Călători să fie trataţi cu respect şi pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate la standarde europene, dar cu preţuri româneşti, compania organizează cursuri de instruire pentru angajaţii săi.

“T.F.C. investeşte în oameni este o campanie internă de instruire a personalului. Colegii noştri au participat la diverse cursuri – curs de prim ajutor pentru personalul de drum şi instructori, curs de instalaţii de frânare susţinut de specialişti în domeniu, iar în curând vor urma cursuri de limbi străine pentru personalul aflat în contact direct cu călătorii”, continuă Andreea Tănase.

De ce să alegi Transferoviar Călători?

Cu TFC, revoluţionarii şi veteranii de război pot beneficia de 12 călătorii gratuite la clasa I alături de un însoţitor. Pe baza carnetului, elevii din învăţământul obligatoriu au şi ei reducere de 50%, în timp ce elevii orfani sau studenţii beneficiază de gratuitate.

Mai mult, cei care achiziţionează bilete dus-intors beneficiază de o reducere de 10%.

Vezi cu exactitate ofertele Transferoviar Călători aici şi alege destinaţia dorită aici.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele