UPDATE: 800 de vaccinări pe zi în Piața Constituției, fără programare

0

714 persoane s-au vaccinat joi împotriva COVID-19 în centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei, potrivit site-ului Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

 

Știrea inițială

Centrul de vaccinare în mașină din Piața Constituției s-a deschis astăzi dimineață. Este al patrulea centru de acest fel din țară. Doritorii pot veni să se vaccineze din mașină. Imunizarea se face fără programare, doar cu buletinul. Pentru vaccinare sunt folosite doze Pfizer. Capacitatea centrului bucureștean este de 800 de vaccinări pe zi, iar procesul se desfășoară fără programare.

Centrul este deja asaltat de Bucureșteni, s-a format astfel o coadă de mașini.

Persoanele care doresc să vină cu mașina la acest centru pentru a se vaccina nu au nevoie de programare, dar trebuie să aibă un act de identitate.

Vezi și 6.700 de oameni s-au imunizat la Maratonul Vaccinării de la Timişoara

Potrivit unei hotărâri adoptate de CGMB, partea corespunzătoare a 240 de locuri de parcare din Piaţa Constituţiei va fi folosită temporar, până pe 12 septembrie, în vederea organizării unui centru de vaccinare împotriva COVID-19 de tip vaccinare din mașină de către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. Centrul are patru puncte de vaccinare.

În București va fi organizat și un maraton al vaccinării, în primul weekend de după Paști, în perioada 7-9 mai.

Vor fi organizate 40 de fluxuri de vaccinare la Sala Palatului și 10 fluxuri la Biblioteca Națională. Vaccinarea în cadrul maratonului se va face non-stop în cele 3 zile, iar pentru rapel va fi organizat un nou maraton după 21 de zile.

@informateca.ro

piataconstitutiei!!️ #vaccinare #informateca #bucuresti #fyi

♬ original sound – Informateca.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele