Clădirea Halelor Centrale nu are autorizaţie eliberată de ISU

0

Clădirea Halelor Centrale din Ploieşti, care în prima zi de Paşte a fost cuprinsă de un incendiu, nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Imobilul în care funcţionează zeci de standuri cu produse alimentare este situat în centrul oraşului, lângă cea mai mare piaţă în aer liber din oraş, şi se află în administrarea unei firme deţinute de Consiliul Local Ploieşti.

 

„Clădirea Hale şi Pieţe din Ploieşti nu are autorizaţie de securitate la incendiu”, informează, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Imobilul, care este una dintre clădirile emblematice ale oraşului, se află în administrarea SC Hale şi Pieţe, societate la care acţionar este Consiliul Local Ploieşti.

În prima zi de Paşte, în interiorul clădirii a izbucnit un incendiu soldat cu pagube materiale. Focul, care s-a extins pe aproximativ 70 de metri pătraţi, a fost stins de către pompieri. Specialiştii ISU Prahova au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Colaborarea anului în lumea muzicală! Elena Gheorghe şi Theo Rose au lansat piesa “Lumina”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele