Concert de jazz fusion la Cazinoul din Constanța

0

Un concert de jazz fusion va avea loc duminică, 4 august, ora 19.00, la Cazinoul din Constanța. Accesul se face pe bază de invitație sau rezervare și este gratuit.

Berti Barbera, Sabin Penea și Cătălin Raducanu vor cânta piesele impresioniste ale lui Claude Debussy, Eugène Ysaÿe și Maurice Ravel, hot-jazzul lui Stephane Grappelli și Michel Petrucciani sau fusion-jazzul lui Jean-Luc Ponty și Didier Lockwood, încheind într-un final cu selecții din suita pentru vioară și pian-jazz a lui Claude Bolling.

„Cu ocazia acestui concert, ne dorim să punem lumina reflectoarelor pe superba clădire a cazinoului din orașul de la malul mării, monument istoric care a fost pus anul trecut, la inițiativa celor de la Asociația ARCHÉ, în programul 7 Most Endangered derulat de Europa Nostra și Banca Europeană de Investiții”, se arată in comunicatul Sonoro.

Concertul este un omagiu muzical pentru patrimoniul arhitectural european. Este mare nevoie de conservarea participativă a legendarei embleme Art Nouveau din Constanța.

Cititi si Managerul Nopții Muzeelor: Ministerul Finanțelor și cel al Culturii au decis că nu este nevoie de cultură

Foto: Marian Sterea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele