Dăncilă continuă să ”mestece” în gol feminismul

0

Viorica Dăncilă speră ca preşedintelui Klaus Iohannis să nu îi fie frică să se confrunte cu o femeie în această campanie electorală. Dăncilă crede că nu numai că va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, dar şi că va câştiga acest scrutin.

 

“Eu mă lupt cu domnul Iohannis, eu cred că am şansa nu numai să intru în turul doi… Nu am această aroganţă să fiu convinsă, dar după modul în care am văzut poziţionarea populaţiei în teritoriu, modul în care oamenii susţin PSD şi candidatul, eu cred că voi intra în turul doi şi cred că voi câştiga alegerile prezidenţiale”, spune Dăncilă.Viorica Dăncilă a reiterat, luni seara, la România Tv, că îşi doreşte o confruntare cu Klaus Iohannis în această campanie electorală.

“Sper ca până la urmă să nu îi fie frică domnului preşedinte Iohannis să se confrunte cu o femeie. Adică, eu cred că domnul preşedinte trebuie să aibă puterea şi tăria să vină la această confruntare. Eu îl aştept. L-am provocat pe domnul Iohannis pentru că eu cred că sunt singurul contracandidat care lupt împotriva domnului Iohannis şi argumentez acest lucru. Când domnul Iohannis a vrut demiterea acestui guvern, toţi i s-au subordonat, au zis da, să trăiţi şi au executat foarte repede. Nu au văzut un contracandidat în domnul Iohannis. Singurul contracandidat a fost Viorica Dăncilă care… Noi de fiecare dată am avut atâtea divergenţe şi atâtea obstacole din partea preşedintelui, care a acţionat de fiecare dată în interes electoral şi în interes personal”, a afirmat Dăncilă.

Ea crede că nu doar că va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, dar şi că va câştiga alegerile prezidenţiale.

“Eu mă lupt cu domnul Iohannis, eu cred că am şansa nu numai să intru în turul doi…Nu am această aroganţă să fiu convinsă, dar după modul în care am văzut poziţionarea populaţiei în teritoriu, modul în care oamenii susţin PSD şi candidatul, eu cred că voi intra în turul doi şi cred că voi câştiga alegerile prezidenţiale. Am încredere în colegii mei. Mă bazez pe colegii mei din teritoriu, pe organizarea acestui partid”, a transmis Viorica Dăncilă.

Citește și: Ursula încă așteaptă comisarul României

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele