Idei de cadouri pentru 8 Martie

0

Este o adevarată provocare să alegi un cadou. Cu atât mai mult atunci când îl oferi unei persoane dragi. E un lucru plăcut acea căutare a cadoului și apoi satisfacția că ai reușit să o surprinzi cu ceva ce ea și-a dorit, bucuria cu care ea îl primește.

Dacă ești la începutul relației (deci nu știi exact ce-i place) sau dacă e pretențioasă, poți ușor s-o dai în bară. Îi poți oferi un inel, bilete la concertul preferat sau un weekend într-un loc drag.

Dacă nu ai așa un buget, o floare sau mai multe ar fi de-ajuns. Dar tu ești original și alegi altfel de flori: flori pictate pe pânză. E simplu dacă îi știi preferințele florale.

Îi poți arăta iubitei tale că nu ai uitat primele momente trăite de voi în cuplu: primul sărut, țineri de mână, rămase acum pictate pe pânză. Poți s-o surprinzi, oferindu-i portretul ei, facut de un artist.

Chiar dacă ești la începutul relației sau ați depășit demult faza asta, un cadou personalizat te-ar scoate din încurcătură: un tricou pictat, o eșarfă, o bluză unicat pictată.

Chiar dacă oferiți unul din aceste cadouri prezentate de mine aici sau nu, cel mai important este să oferim dragoste în fiecare zi celor pe care-i iubim. Și să nu uităm să le arătăm asta, prin gesturi mici.

 Autor Norica Veșcă-Popescu, artist plastic    Tel – 0727839894

(0 vizualizari)

Post-ul Idei de cadouri pentru 8 Martie apare prima dată în CasoTeca.


Sursa: Idei de cadouri pentru 8 Martie

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele