Înmormântare la Constanța fără respectarea regulilor anti coronavirus

0

Înmormântare la Constanța fără respectarea regulilor anti coronavirus. Aproape nimeni nu a respectat regulile de protecţie împotriva infectării cu coronavirus la înmormântarea din Constanța. Imaginile sunt virale pe internet, iar poliţiştii au dat amenzi în valoare totală de 7 mii de lei. Majoritatea celor care au participat la înmormântare sunt romi.

Înmormântarea a început în cartierul Kilometrul 5 din Constanța. Zeci de persoane au condus pe ultimul drum un tânăr de 29 de ani şi aproape nimeni nu purta mască de protecţie.

Au fost chemați și lăutarii, care au cântat lângă sicriu. În fața casei, pe stradă, familia a amenajat un cort. Dar nici vorbă de distanţare.

Cortegiul funerar a traversat orașul, până la cimitir.

Potrivit vecinilor, de câteva zile era pelerinaj la casa tânărului decedat. Zeci de persoane au venit la priveghi, au făcut grătare pe trotuar și au ascultat muzică.

Vezi și Irina Tănase a fost ”în vizită” la DNA pentru dosarul Tel Drum

Polițiștii și jandarmii ar fi venit doar după ce cortegiul a plecat spre cimitir. Oamenii legii au rămas în fața casei și au supravegheat zona, spre nemulțumirea familiei, care nu a fost lăsată să dea de pomană.

Oamenii legii încearcă acum să îi identifice pe toţi cei care au participat la funeralii fără să poarte mască.

Și în vară a fost o înmormântare cu mulţi participanţi care nu au respectat regulile de protecţie împotriva noului coronavirus. Polițiștii au plasat atunci în carantină mai multe persoane care tocmai veniseră din străinătate.

Citește și Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele