Ioana Mihăilă: Adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Parlament

Mihailă: Domnule Rafila, domnule Ciolacu, ce mai așteptați?

1
mihaila sanatatii
- Reclama -

Fostul ministru al Sănătății Ioana Mihăilă (USR) consideră că adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Palatul Parlamentului și le cere liderului PSD Marcel Ciolacu și ministrului Alexandru Rafila să își asume răspunderea pentru binele acestei țări.

 

„Adoptarea Legii Certificatului Verde a devenit azi o chestiune de datorie morală. Majoritatea parlamentară PNLSD trebuie să adopte de urgență Legea Certificatului Verde în România. Valul al cincilea al epidemiei COVID-19 este aproape o certitudine, mai ales în condițiile în care varianta Omicron se răspândește în Europa, iar în România, peste 16.000 de persoane nevaccinate și netestate au intrat în carantină, la sosirea în țară, în ultimele zile. Dar dincolo de datoria față de sănătatea publică, de azi, guvernul PNLSD are și o datorie morală față de societate”, a scris Ioana Mihăilă pe pagina ei de Facebook.

Vezi și Mihăilă: medicamentele nu rezolvă problema COVID-19

Fostul ministru al Sănătății susține că „adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Palatul Parlamentului”.

„Sănătatea publică și democrația nu pot fi luate ostatice de nimeni. Domnule Rafila, domnule Ciolacu, ați vorbit de asumarea răspunderii pe acest proiect. Ce mai așteptați? E momentul să arătați că vă asumați răspunderea pentru binele acestei țări. Azi comemorăm Ziua Memoriei Victimelor Comunismului în România. Dacă vreți ca această zi să nu fie întinată, arătați că libertatea și democrația sunt valorile fundamentale ale acestui stat”, încheie Ioana Mihăilă.

- Reclama -
- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele