JYSK are 100 de magazine în România

0

Retailerul scandinav JYSK România a anunţat joi că a ajuns la 100 de magazine în România, odată cu deschiderea unui nou magazin în Constanţa, şi vrea să dubleze numărul de unităţi.

 

”La 14 ani de când a intrat pe piaţa din România, JYSK marchează un moment important în activitatea locală, inaugurarea celui de-al 100-lea magazin din ţară. Astfel, la începutul lunii iunie, reţeaua JYSK a ajuns la 100 de unităţi, odată cu deschiderea unui nou magazin în Constanţa”, a anunţat compania.

Magazinul JYSK cu numărul 100 a primit joi primii clienţi joi, în cadrul unui eveniment la care a participat şi ambasadorul Regatului Danemarcei în România, Søren Jensen.

”Sunt mândru să mă aflu astăzi aici. JYSK este un exemplu al visului american trăit în Danemarca. Sau poate doar una dintre faimoasele noastre poveşti devenite realitate. Ţin minte momentul în care fondatorul JYSK, Lars Larsen, a pus bazele companiei şi le-a oferit danezilor o ofertă excelentă pentru lenjerii de pat şi alte produse pentru dormitor. Abordarea lui era nouă şi proaspătă. În următorii 40 de ani, conceptul s-a răspândit în Europa şi nu numai”, a spus ambasadorul Søren Jensen.

Magazinul JYSK Constanţa Far este cel de-al treilea pe care compania îl deschide în Constanţa, unde a ajuns pentru prima dată în urmă cu mai bine de 10 ani.

JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză. Procesul accelerat de expansiune a început însă în 2014, după ce franciza a fost preluată de JYSK Nordic.

BMW 220i GranCoupe, o jucărie pentru premianții economiei de piață

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele