Liviu Dragnea susține că Viorica Dăncilă va fi sabotată la Bruxelles: „Are doar 5 minute”

0

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că premierul Viorica Dăncilă va avea la dispoziție, în dezbaterea despre România din plenul Parlamentului European, cinci minute pentru a expune punctul de vedere al Guvernului.

„D-na Dăncilă le-a spus liderilor europeni cu care a discutat ceea ce în mare parte va spune din nou și la Strasbourg, în măsura în care va avea timp. I s-au alocat doar 5 minute, cu răspunsuri la întrebări cu tot. Mă rog, o să lucreze să își concentreze ideile principale astfel încât să îți aperi țara în 5 minute”, a declarat, duminică seară, la România TV, președintele PSD Liviu Dragnea.

El a adăugat, în acest context, că legile justiției au trecut de controlul de constituționalitate.

„Despre statul de drept, despre legile justiției, aceste legi au fost adoptate printr-o largă dezbatere publică, ultra mediatizată, iar în final cele trei legi au ieșit și de la controlul CCR”, a precizat liderul PSD.

Citește și Dragnea:Iohannis pregătește un nou miting violent în octombrie. Președintele vrea să distrugă jandarmeria pentru a duce România în haos

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele