Londra: opt arestaţi şi patru morţi

0
- Reclama -

Poliţia britanică a reactualizat bilanţul atacului terorist de la Londra: patru morţi,alte 40 de persoane, inclusiv doi români, au fost răniţi. Autoritățile  au verificat mai multe adrese, iar opt persoane au fost arestate, a anunţat Poliţia Metropolitană.

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, susține că principala ipoteză este că atacul a avut legătură cu terorismul islamic, iar poliţia verifică în prezent dacă au fost implicaţi şi alţi oameni.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a convocat pentru orele 18:00 un priveghi în Trafalgar Square în semn de solidaritate cu victimele atentatului comis miercuri în fața Parlamentului. Khan le-a cerut britanicilor să vină cu lumânări pentru a-i omagia pe cei care și-au pierdut viața în atacul de la începutul după-amiezii de miercuri: „Londra este cel mai bun oraș din lume. Nu ne vom lăsa niciodată intimidați de terorism. Vom rămâne uniți în fața celor care vor să ne facă rău și să distrugă modul nostru de trai. Am făcut-o întotdeauna și o vom face întotdeauna”.

Parlamentul de la Londra și-a reluat joi lucrările, după atacul de miercuri care a vizat Palatul Westminster.

sursa foto: abc.net.au

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele