Mașinile vor fi blocate în Capitală din 15 august

0
- Reclama -

Şoferii riscă amenzi şi blocarea autovehiculelor, începând cu 15 august, dacă nu respectă regulile de parcare, iar decizia a fost luată „pentru a învăţa bucureştenii” cu aplicarea acestui regulament, a declarat miercuri primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

 

„Noi avem un regulament de parcare, aprobat de Consiliul General, care prevede şi tarife şi sancţiuni, pentru că el nu a fost aplicat până acum şi decizia este de a-l aplica şi se referă la acele 10.000 de locuri de parcare pe care PMB le gestionează. Şi decizia de a-l aplica începând cu 15 august a venit pentru a obişnui, după cum ştiţi, avem un trafic mai redus în luna august şi traficul mare începe în luna septembrie, când încep şcolile şi se termină şi concediile. Decizia a fost luată pentru a învăţa bucureştenii pentru aplicarea acestui regulament”, a precizat Nicuşor Dan, pe şantierul lucrărilor de termoficare din Pantelimon.

Șucu se extinde: de la mobilă și fotbal, la presă

Referitor la modul în care va fi aplicat regulamentul, edilul a spus că acesta a fost aprobat prin hotărâre a Consiliului General şi este în vigoare.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele