MedLife, credit sindicalizat de 66 milioane de euro

0

Consiliul de Administrație MedLife a semnat o facilitate de credit sindicalizat cu BCR, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale și Banca Transilvania, pentru refinanțarea facilităților existente, prelungirea perioadei de finanțare, rearanjarea termenelor și condițiilor aferente, precum și pentru majorarea limitei de finanțare până la un prag de aproximativ 66 de milioane de euro.

Limita suplimentară de credit de 10 milioane euro va fi sub forma unei facilități la termen și va fi folosită de MedLife, împreună cu alte lichidități proprii ale companiei, pentru eventuale noi oportunități de achiziții în piață.

„Avem cel mai mare portofoliu de achiziții, respectiv cel mai mare know how în acest domeniu, dar și o solidă creștere organică, ceea ce ne păstrează poziția de lider al pieței de servicii medicale. Ne propunem să rămânem activi pe piața de achiziții, am dovedit că suntem un partener de încredere și de cursă lungă pentru fondatorii companiilor, de aceea pentru anul care vine analizăm câteva tranzacții, pentru a alătura grupului nostru noi entități și parteneri de calibru, posibil și din afara țării”, spune Mihai Marcu, CEO și Președinte al MedLife.

CA MedLife a fost autorizat și delegat pentru acest demers în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, ce a avut loc în data de 8 octombrie 2018.

Totodată, un alt punct de discuție pe ordinea de zi AGEA a făcut referire la împuternicirea Consiliului de Administrație al Societății să decidă oferirea acțiunilor proprii MedLife către actuali sau foști angajați sau actuali sau foști membri ai conducerii filialelor (numiți Destinatarii Programului), care au și calitatea de acționari/asociati ai acestor filiale (companii din grup, unități medicale), în schimbul acțiunilor deținute de Destinatarii Programului în filiale.

Oferirea de acțiuni MedLife către Destinatarii Programului în schimbul acțiunilor/părților sociale deținute de aceștia în filialele MedLife vizează alinierea la nivel de grup, dar și concordanța cu strategia de achiziții, care recunoaște și încurajează contribuția fondatorilor filialelor la activitatea integrată a grupului MedLife.

Sursa: MedLife, credit sindicalizat de 66 milioane de euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele