Mircea Drăghici, trezorierul PSD: “Vor să-l dea jos pe Dragnea pentru ca minoritățile sexuale să aibă acces la copii”

0

Mircea Drăghici, trezorierul PSD și unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, face într-o postare pe Facebook teoria conspirației în legătură cu ”adevăratele motive pentru care Liviu Dragnea trebuie executat”. În replică la scrisoarea celor trei, care-i cer lui Dragnea să facă un pas înapoi, Drăghici afirmă că sprijină ”fără rezerve unitatea partidului și pe președintele ales, Liviu Dragnea”.

”Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România:

  1. Gazele pe GRATIS – legea offshore
  2. Dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii – referendumul
  3. Pierderea puterii cătușelor – legile justiției

Acestea sunt adevăratele motive pentru care LIVIU DRAGNEA „trebuie executat”! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul și România, din exterior!”, scrie Mircea Drăgici pe Facebook.

Trezorierul PSD încearcă să-i sperie pe liderii partidului cu schimbarea legii electorale dacă se ajunge la pierderea majorității parlamentare. ”Se poate ajunge la crearea unei alte majorități parlamentare care să schimbe legile electorale și cel mai probabil se va ajunge ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin. Recunoașteți acest scenariu, aceste obiective? Seamănă izbitor cu cele ale președintelui Johannis!”.

Citește și Magistratul care a dorit să îl achite pe Dragnea: La dosar nu sunt probe împotriva liderului PSD obţinute prin metode speciale de supraveghere

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele