S-a lansat noul model Opel Combo, mașina perfectă pentru familie

0
Opel Combo Tour (Combo D)
- Reclama -

Noul model Opel Combo Life s-a lansat, ieri, la București. Autovehiculul de a cincea generație este dotat cu sisteme inovatoare de siguranță și confort și are un nou design.

Mașina are un volum foarte mare și este deosebit de practică și de versatilă întrucât are una sau două uși glisante și poate fi comandată în versiunea scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri), cu cinci sau șapte locuri. În spate, copiii se pot relaxa pe trei scaune individuale, toate cu sisteme ISOFIX pentru scaun de copil și se pot bucura de frumusețea cerului datorită plafonului panoramic.

Opel Combo Life este echipat cu tehnologiile și sistemele de asistență tehnică binecunoscute de la segmentul compact sau SUV, precum sistemul de detectare a somnolenței șoferului, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180°, afișajul pe parbriz, IntelliGrip și dotări de confort precum scaune și volan încălzite. Unul dintre cele mai noi sisteme de asistență Opel este sistemul de protecție a părții laterale. Acesta ajută șoferii în virajele la viteze scăzute.

Noul Opel Combo Life este un model cheie în ofensiva noastră de produse. Noul nostru model va tenta cu siguranță familiile cu versatilitatea și spațiul său, combinat cu o ofertă extraordinară de sisteme de asistență ultramoderne care fac condusul mai sigur și călătoriile mai plăcute”, a declarat CEO-ul Opel, Michael Lohscheller. „Acest autovehicul are un potențial uriaș de creștere a volumelor de vânzare și ne oferă ocazia de a ataca cu forțe noi segmentul important al autovehiculelor utilitare de mici dimensiuni”, declară Cristian Milea, Country Director Opel România.

Tehnologii și sisteme de asistență ultramoderne și practice

Noul Opel Combo Life sporește semnificativ numărul de dotări de confort și siguranță, ridicând considerabil ștacheta în segmentul său. Opel a preluat dorința clienților de a face soluțiile tehnologie de top accesibile pentru familii și l-a echipat cu o gamă vastă de tehnologii utile în călătoriile zilnice.

- Reclama -

Aceste soluții inovatoare, cu tehnologie de top, relevante pentru nivelul de siguranță includ: Afișajul pe parbriz, Sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, Camera video frontală Opel Eye, Tempomatul automat, Sistemul inteligent de adaptare a vitezei, Sistemul de detectare a somnolenței șoferului.

2018 Opel Combo Life

Mai mult, manevrele de parcare devin mai sigure și mai ușoare cu ajutorul: Sistemului de protecție a părții laterale, a Camerei video panoramice pentru marșarier și a Sistemului avansat de asistență la parcare.

VEZI ȘI: Opel Astra – mașina cu care mi-am petrecut acest Valentine’s Day

Pentru familiile aventuroase, cărora le place să călătorească pe drumuri mai puțin practicate, noului Opel Combo Life i s-a încorporat IntelliGrip, sistemul de control al tracțiunii, cunoscut deja de la Opel Grandland X.

Interior ergonomic cu detalii cromatice sportive

La interior, ergonomia postului de conducere a jucat un rol decisiv, rezultând un spațiu bine organizat, unde toate comenzile sunt ușor de găsit și acționat. Consola centrală este împărțită în mod clar în trei zone diferite.

În partea superioară, sistemul de infotainment ocupă majoritatea spațiului. Mai jos, șoferul găsește comenzile pentru încălzire și ventilație.  Accentele cromate de pe volanul din piele, de pe mânerele ușilor și orificiile de ventilație sporesc personalitatea sportivă a autovehiculului.

2018 Opel Combo Life

Cât privește motorul, clienții Opel Combo Life vor putea alege dintr-o varietate de motoare pe benzină și diesel, supraalimentate și cu injecție directă. Toate unitățile combină plăcerea de a conduce cu un nivel redus al consumului de carburant. Motoarele sunt combinate cu transmisii manuale cu cinci sau șase trepte, fiind disponibilă opțional și o transmisie automată cu opt trepte, o premieră în acest segment.

CITEȘTE ȘI: Corsa – maşina SUPER dotată pentru româncele mereu pe fugă

Modelul va putea fi comandat pe final de lună, când vor fi comunicate și prețurile versiunilor Opel Combo Life.

 

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele