Preot-profesor universitar după referendum: ”E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer”

0

Cosmin Santi, cadru didactic al Facultății de Teologie, din cadrul Universității Valahia Târgoviște, și preot paroh al comunității de la Viforâta (Dâmbovița), a reacționat extrem de dur după eșecul referendumului și a cerut întoarcerea la metodele folosite de biserică în primele secole ale creștinismului, relatează Gazeta Dâmboviței.

”Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate. Este momentul să reutilizăm prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare”, a scris Cosmin Santi pe Facebook, într-o postare care putea fi văzută doar de prieteni.

”E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli. Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii și a lui Dumnezeu”, a mai scris Santi.

Citește și Drogul de mare risc Zombie, care afectează tinerii, a dus la sesizarea din oficiu a Avocatului Poporului

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele