Producătorul american de software Allyis a intrat în România

0
allyis romania angajari
allyis

Producătorul american de software Allyis, partener strategic al Microsoft, a intrat în România și vrea să ajungă rapid la 150 de oameni. Allyis a închiriat deja un sediu de 1.500 de metri pătrați al AFI Park 4&5. Ziarul Profit spune că aceasta este cea mai mare tranzacție de închiriere cu o companie nou-intrată pe piață din primul semestru al acestui an.

 

Compania cu sediul central lângă Seattle mai are birouri în India și Costa Rica, iar cel din România este al 4-lea.

Biroul din România este situat lângă mall-ul bucureștean AFI Cotroceni, ales și pentru că este la circa 500 de metri distanță de noul sediu central al Microsoft România, din cadrul complexului Campus 6.

Vezi și Năsui spune că aproape 70% din managerii ministerului Economiei vor fi trimiși acasă

Înființată în 1996, Allyis a devenit partener strategic al Microsoft, însă are clienți și companii precum Adobe, Starbucks, Apple, Disney sau Walmart.

Compania de software este condusă de Rakesh Garg, Sarada Bharadwaj și Manish Samadarshi.

Citește și Amazon face angajări în România la Timișoara și Iași

Allyis a angajat deja 100 de specialiști IT din România și vrea să ajungă rapid la 150 de salariați

Pozițiile pentru care compania americană caută angajați sunt: support engineer, training program coordinator, java developer, content manager, CRM support engineer, project manager, area project manager și trainer/facilitator.

Intrarea Allyis pe piața românească este o veste bună pentru sectorul închirierilor de birouri, pentru care mutările dintr-un sediu într-altul reprezintă cea mai mare pondere în totalul cererii, respectiv 34%, urmate de reînnoirile și renegocierile de contracte, cu 25%, conform datelor de pe primul trimestru al acestui an.

AFI Park este ocupat, cu precădere, de companii din zona IT și inginerie, precum Electronic Arts, Schlumberger, Veeam, Fotonation, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, Microchip Technologies și Telus International.

Dezvoltat de AFI Europe între 2012 și 2016, complexul AFI Park este format din 5 clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de circa 70.000 de metri pătrați.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele