Tăriceanu îşi evaluează miniștrii

0

Călin Popescu Tăriceanu i-a anunțat pe miniștrii ALDE că în perioada următoare urmează să evalueze stadiul îndeplinirii „obligațiilor” asumate în programul de guvernare.

„Le-am cerut colegilor mei din Cabinet, în zilele următoare o să stabilim întâlniri cu fiecare, pentru a prezenta o evaluare a stadiului îndeplinirii obligațiilor pe care și le-au asumat prin programul de guvernare și a calendarului pe care îl urmează … Urmează să facem această evaluare, să o facem în zilele următoare. Sunt aproape șase luni de la instalarea guvernului și cred că este normal pe parcurs, nu așteptam să se acumuleze eventual întârzieri, vreau să văd fiecare. Nu este numai o evaluare. Vreau să știu cum colaborează, dacă sunt probleme nesoluționate, dacă sunt probleme care au rămas în suspensie, modul cum colaborează cu ceilalți colegi, pentru ca îmi revine și mie și colegului meu, Liviu Dragnea, și responsabilitatea politică pentru buna-reușită a acțiunii guvernamentale. Din experiența pe care o am ca prim-ministru, și lucrurile nu cred că sunt în alt registru acum, de multe ori am constatat că miniștrii nu comunică între ei. Când au probleme, vin unii dintre ei, ne înștiințează pe noi, dar trebuie să și le rezolve (…). După ce fac evaluarea, nu o să discut în public, primul lucru pe care o să îl fac, o să discut cu președintele PSD să facem împreună un bilanț”.

După aceste prime „testări” de interior, miniștrii vor avea discuți și în fața „comisiei” formate din Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Sorin Grindeanu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele