Tragic! O femeie din Timișoara s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi. Soțul femeii lucra în Austria și urma să se căsătorească

0

O femeie din Timișoara și-a pus capăt zilelor, însă a ales să îi ia cu ea și pe cei doi micuți de 3 și 6 ani. Femeia în vârstă de 33 de ani din zona Dâmbovița din Timișoara s-a urcat pe un bloc de zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi o fată și un băiat și s-a aruncat în gol.

Tragedia s-a petrecut marți dimineață, 3 mai și potrivit primelor surse, aceasta ar fi locuit pe strada Văilug, însă își ducea copiii la grădiniță în apropierea blocului de pe care s-a aruncat. Vecinii au sunat la 112 când i-au găsit, însă medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic. Mama și fiul erau decedați. Fetița a fost resuscitată, însă s-a stins și ea la scurt timp.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite trei victime căzute de la înălţime, bloc cu zece etaje, nu se cunoaşte nivelul de la care au căzut. Un adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani şi un copil (băiat, aproximativ trei ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi un copil (fată, aproximativ şase ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis cei de la ISU Banat.

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetările vor continua pentru a afla ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest „La ora 09.46, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara, au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii. Din nefericire, cele trei persoane au decedat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timișoara.

Femeia urma să se căsătorească cu tatăl copiiilor ei

Tatăl copiiilor a fost anunțat de tragedie. Se pare că acesta lucra în Autria și avea o poveste de dragoste mai complicată cu mama copiiilor.

Cei doi au fost căsătoriți o vreme, au divorțat, femeia a încercat să-și refacă viața, însă după un timp a realizat că tot cu tatăl copiiilor ar vrea să rămână așa că s-au împăcat. Mai mult decât atât, cei doi chiar au depus actele de căsătorie la Primaria Timisoara in 19 aprilie, iar peste numai cateva saptamani trebuiau sa se intoarca in fata ofiterului starii civile, informează Opinia Timișoarei. Bărbatul este devastat de durere și se află deja în drum spre Timișoara pentru a-și înmormânta familia.

Momentan nu se știe ce a îndemnat-o pe femeie să-și pună capăt zilelor.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele