Veteran de război îşi reîntâlneşte iubita după 75 de ani: „De ce ţi-a luat atât de mult să te întorci?”

0

Nu mai puţin de 75 de ani au trecut de la ultima întâlnire a celor doi iubiți din timpul războiului, care deşi au fost separaţi de un ocean şi de timp nu s-au uitat niciodată.

Kara Troy (KT) Robbins, venit cu armata americană în nord-estul Franței în 1944, s-a îndrăgostit de localnica Jeannine Pierson, pe atunci în vârstă de 18 ani, pe are şi-o aminteşte ca pe “ o fată foarte dulce”.

Două luni mai târziu, din momentul în care s-au îndrăgostit, Robbins a fost mutat cu trupele americane în altă regiune a Franţei. I-a spus tinerei că cel mai probabil se va întoarce pentru ea, dar nu a făcut niciodată asta. Mai mult, odată revenit în SUA, s-a căsătorit cu altcineva.

După război, ea a început să învețe câteva fraze de bază în engleză, în speranța că Robbins se va întoarce într-o zi în Franța. Dar nu s-a întors până …azi.

În ciuda căsătoriei, Robbins nu şi-a uitat dragostea din timpului războiului.

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu luat veteranilor de război în State de către  postul de televiziune France 2, bărbatul le-a arătat reporterilor o fotografie. În baza acestei poze şi a numelui fetei, jurnaliştii au găsit-o pe femeie.

Azi, Jeannine are 92 de ani, a crescut cinci copii şi trăieşte într-un cămin de bătrâni.

“Te-am iubit mereu. Nu ai ieşit niciodată din inima mea”, a spus Robbins lui Pierson, în timp ce se priveau din nou în ochi.

Femeia, la rândul ei, a afirmat: “Spune că mă iubeşte. Şi înteleg asta. Şi eu m-am gândit la el, m-am gândit oare ce face? Speram să se întoarcă la mine după război, am plâns când a plecat.”

După ce s-au îmbrăţişat, femeia l-a întrebat: „De ce ţi-a luat atât de mult să te întorci?”

Bărbatul i-a spus că motivul a fost că s-a căsătorit în SUA:  „Ştii, când te căsătoreşti, nu mai poţi face asta”, a spus Robbins.

Cei doi şi-au promis că se vor revedea, dar totuși K.T. s-a reîntors în State: „Jeannine, te iubesc, fată!” spuse Robbins cu lacrimi în ochi.

Sursa: www.euronews.com

Citeşte şi Ucigașul polițistului s-a sinucis

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele