1.660 de intervenţii ale pompierilor în ultimele 24 de ore

0
- Reclama -

Pompierii din întreaga ţară au gestionat, în ultimele 24 de ore, 1.660 de intervenţii, cele mai multe solicitări fiind primite în zona Bucureşti-Ilfov şi în judeţele Prahova şi Arad.

 

„Cea mai mare pondere din activitatea desfăşurată de salvatori este reflectată în intervenţiile pentru acordarea primului ajutor, 1.375 de persoane primind asistenţă medicală”, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Totodată, echipajele ISU au fost solicitate să acţioneze la 35 misiuni de stingere a incendiilor, două misiuni de descarcerare, precum şi 288 misiuni pentru deblocare-salvare şi protecţie a comunităţilor.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

- Reclama -

„Având în vedere fenomenele meteorologice care s-au înregistrat în cursul zilei de ieri, pompierii constănţeni au derulat misiuni pentru limitarea şi înlăturarea efectelor de vreme rea. În cursul zilei de ieri, satul Palazu Mic, din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa a fost acoperit de un strat consistent de grindină”, arată sursa citată.

Viitura a afectat o locuinţă în care se aflau cinci persoane, iar gheaţa acumulată s-a revărsat în gospodărie şi a blocat accesul în casă.

Pompierii au acţionat pentru evacuarea în condiţii de siguranţă a persoanelor din locuinţă, precum şi pentru crearea unui culoar care să permită scurgerea apei acumulate.

Guvernul a eșalonat datoriile românilor acumulate după declanşarea stării de urgenţă

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele