Turism și relaxare

- Publicitate -

Mamaia 2025: Prețuri fără precedent – turiștii se confruntă cu scumpiri semnificative

Litoralul românesc se pregătește să-și întâmpine turiștii în sezonul estival 2025, care debutează oficial pe 20 iunie. Mamaia rămâne în…

Transfăgărășanul se redeschide pe 6 iunie. Weekend prelungit de Rusalii și trafic intens. Avertisment privind prezența urșilor

Transfăgărășanul (DN7C), unul dintre cele mai spectaculoase drumuri montane din România, se redeschide circulației vineri, 6 iunie 2025, de la…

Muzică live, lecturi, tango și ateliere în weekend la Palatul Suțu, în cadrul ‘Tango à la française’

Pe 7 și 8 iunie, Palatul Suțu din București găzduiește evenimentul „Tango à la française”, parte a seriei „Weekend Sessions”,…

Grupul hotelier de lux Hyatt își extinde prezența în regiune prin lansarea hotelului AluaSoul Sunny Beach în Bulgaria

Hyatt Hotels Corporation (NYSE: H) anunță deschiderea AluaSoul Sunny Beach, parte a brandului său Inclusive Collection. Noul hotel din Sunny…

Cazinoul din Constanța devine destinație culturală: fără jocuri de noroc, dar cu spații pentru artă și o cafenea

Cazinoul din Constanța va funcționa exclusiv ca spațiu cultural și nu va mai găzdui jocuri de noroc, a anunțat Maria…

Cazinoul din Constanța se redeschide pentru vizitatori

Tarife și condiții de acces după reabilitare

MoBU 2025 aduce la București peste 200 de artiști contemporani din nouă țări

Cea de-a treia ediție a MoBU – Târgul Internațional de Artă Contemporană – are loc în perioada 28 mai –…

Timian Chalet, premiat la TopHotel Awards 2025: Un reper pentru turismul autentic și sustenabil din România

Timian Chalet scrie un nou capitol de succes pentru turismul românesc, fiind desemnat câștigător la TopHotel Awards 2025, la categoria…

Strada Armenească Pop-Up: muzică, tradiție și rafinament în inima Bucureștiului – Foto, video

În weekendul 24–25 mai, Cartierul Armenesc din București s-a transformat într-un spațiu vibrant de cultură și dialog intercultural, cu ocazia…

Sciccheria lansează Vinea Stellata: o cină sub cerul liber, alături de chef Giuseppe Raciti, în inima podgoriei Gramofon Wine, din Dealul Mare

La aproape trei ani de la deschiderea primului restaurant, Sciccheria continuă să reinventeze felul în care ne raportăm la gastronomia…