1 iunie 2022! Evenimente de ziua copilului la care poți participa pe 1 iunie în cele mai importante din țară

1
- Reclama -

După doi ani de restricții generate de pandemie, anul ăsta au explodat evenimentele pentru copii de 1 iunie, multe dintre ele în aer liber și pentru toate interesele, gusturile și buzunarele. Fiind așa multe, lumea se va împărți și sperăm că nu va fi foarte aglomerat peste tot.

Mesaje de 1 iunie, ce urări și felicitări poți trimite de Ziua Copilului

Evenimente de ziua copilului în BUCUREȘTI și împrejurimi

CONCERT DELIA – Delia a susținut un concert pe 1 iunie la Verde Stop Arena. Concertul va avea loc și pe 2 iunie.

1 iunie 2022. Delia a făcut un show de excepție la Verde Stop Arena de Ziua Copilului

CONCERT SMILEY  – 31 mai, Sala Polivalentă. Deja e tradiție concertul lui Smiley în preajma zilei de 1 iunie, așa că dacă aveți copii cărora le place Smiley, un bilet la concert e un cadou mai bun decât o grămadă de plastice care vor fi aruncate la două zile după. Bilete și detalii aici.

- Reclama -

1uniFEST – organizat de Itsy Bitsy în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), chiar pe 1 iunie, de la ora 9 la 18. Vor fi spectacole de teatru și momente de muzică, dans și magie, cu bunătăți de savurat și cu ateliere și activități de antrenat creativitatea, curajul, energia, prietenia, bunătatea și bucuria. Detalii aici. Intrare liberă.

BUBBLE PARADE – în complexul comercial Sun Plaza, pe esplanadă, pe 1 iunie, de la 16.00 la 18.00. Vor fi numere de magie, baloane de săpun și va fi acolo și mascota complexului, Sunny. Detalii aici.

BUCURIE DE COPIL – Veranda Mall, 1 iunie, ateliere de lucru manual și desen, cu preînscriere. Copiii vor fi îndrumați de voluntarii de la Armata Salvării, iar la final vor primi și cadouri. Detalii aici.

PARADA MICILOR BICICLIȘTI – 1 iunie, bld Kiseleff, activități și lecții de biciclit, plimbări în pluton și alte surprize pentru micii bicicliști. Detalii aici.

PORȚI DESCHISE LA CAMERA DEPUTAȚILOR – 1 iunie, orele 10-17. Detalii aici. Vor fi spectacole și alte suprize pentru copii.

CORUL DE COPII RADIO – concert la Sala Radio, pe 1 iunie, de la ora 17.00, cu intrare gratuită.

VĂRATIC – debutul stagiunii de vară la Teatrul Ion Creangă, cu ateliere și spectacole. Detalii și program aici.

ESCAPADĂ CU CAIACUL PE LACUL HERĂSTRĂU – dacă vreți să faceți ceva frumos împreună cu copilul, puteți alege să faceți o plimbare la apus cu caiacul pe lacul Herăstrău, întrucât vara asta au loc ture de caiac în fiecare miercuri și 1 iunie pică miercuri. Detalii suplimentare aici.

6 ORE DE BUCURIE – eveniment pentru copii în Liberty Center, pe 1 iunie între 12-18.00 la etajul 2, în față la Happy Cinema. Vor avea concursuri, baloane, numere de magie, dans și balet, pictură pe față și spectacole.

FESTIVALUL COPIILOR LA DRUMUL TABERELOR – 31 mai, 17-19.00, 1 iunie 14-18.00. Pe 31 vor avea spectacol de magie și concert Feli, iar pe 1 iunie diverse activități pentru copii. Detalii aici.

SUNETUL MUZICII  – unul dintre cele mai frumoase musical-uri din lume, pe scena Operei Comice pentru Copii. Spectacolul se joacă în mai multe zile, inclusiv în ziua de 1 iunie de la 11.00 și de la 17.00. Bilete aici.

BOOKFEST – în perioada 1-5 iunie are loc din nou târgul de carte Bookfest la Romexpo. Se vor întâmpla tot felul de lucruri frumoase acolo, așa că mergeți cu copiii și la un târg de carte, dacă găsiți timp. Intrare liberă.

BOUNTY FAIR – 4-5 iunie, Casa Universitarilor. Bounty Fair e un târg de artizanat într-un spațiu cu multă verdeață, curtea Casei Universitarilor. Intrare 10 lei, gratuit pentru copii. Vor fi și ateliere creative pentru copii, care se plătesc separat. Detalii aici.

FLORI PENTRU SUFLET – FLORIAN PITTIȘ REMEMBER – pentru micii și marii melomani, un regal de muzică folk în parcul Titan, pe 4 și 5 iunie, începând cu orele 18.00 (intrare prin strada Liviu Rebreanu), cu cele mai mari nume ale folkului românesc pe afiș. Intrare liberă.

FESTIVALUL COPIILOR MICI ȘI MARI – 3-5 iunie, Piața Unirii. Din cadrul evenimentului nu vor lipsi momentele artistice, atelierele creative și demonstrative dar și ateliere educative susținute de Poliția Rutieră. Detalii aici.

BALOANE DE SĂPUN – un spectacol de magie organizat de Minunații lui Verdini, 4 iunie, ora 11.00 la Sala Dalles. Dacă aveți copii cărora le plac spectacolele iluzioniștilor, dar și baloanele de săpun, atunci un bilet la acest spectacol poate fi un cadou de 1 iunie deosebit. Detalii și bilete aici.

 Evenimente de ziua copilului în BUCUREȘTI/SATU MARE/SIBIU/TÂRGU MUREȘ

CINEPLEXX – în rețeaua Cineplexx București, filmele au preț special pe 1 iunie, 10 lei/persoană. Promoția este valabilă în toate locațiile Cineplexx – București (Băneasa, Titan) Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș pentru animațiile selectate (printre care și Unde este Anne Frank, pentru copii mai mari de 10+ și care este superb!). Detalii și rezervări aici.

 Evenimente de ziua copilului DÂMBOVIȚA 

WORKSHOP BEAUTY TIME MAMĂ – FIICĂ – adesea evenimentele de 1 iunie sunt dedicate copiilor mai mici, dar la Grădina Senzoria (sat Movila, com Niculăești, jud Dâmbovița) puteți participa la un eveniment adresat mamelor și fiicelor lor adolescente pe 28 mai. Intrare în Grădina Senzoria 15 lei, atelierul e gratuit. Necesită preînscriere, interval orar 11.30 – 13.30. Detalii aici.

O LUME MINUNATĂ – Tot la Grădina Senzoria, dar de data asta fix pe 1 iunie, tot felul de activități pentru copii. Detalii aici, inclusiv cum să ajungi la Senzoria cu transport în comun sau cu mașina. Bilet: 20 lei/persoană.

ZI DESCHISĂ LA GRĂDINA RUSTICĂ – Atelier de modelare de aluat pentru pâinici cu semințe și un atelier de pictură pe ghivece din lut și plantare de răsad de flori. Accesul se face doar pe bază de înscriere în prealabil, prin email sau formularul de contact de pe site: https://gradinarustica.ro/contact/. Taxa de acces este de 10 RON/pers (adult/copil), la care se adaugă taxa de participare la ateliere, de 15 ron/copil/atelier. Detalii aici.

 Evenimente de ziua copilului VALEA PRAHOVEI și împrejurimi

CASTELUL BRAN ESTE AL COPIILOR – 1 iunie, Castelul Bran. Tiroliene, panouri de cățărare, ateliere de îndemânare, trasee cu obstacole și multe alte surprize vor fi pregătite pentru ca cei mici să devină vânători de munte pentru o zi, sub îndrumarea Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa” din Brașov. Toți copiii vor beneficia de gratuitate la vizitarea Castelului Bran și, ca de fiecare data, vor primi câte un suvenir înainte de plecare. Detalii aici.

CONCERTE LA DINO PARC RÂȘNOV

HAPPY CHILDREN’S DAY la Grădina Magică a Lavandei, Urlați. Miercuri, 1 Iunie de la 16.00 la 19.00, în Grădina Magică a Lavandei, Str. 1 Mai, în spatele liceului Urlați, jud.Prahova. Copiii se vor bucura de face painting, baloane modelabile, sedinta foto la fotocorner 1 iunie, covor de baloane, trambulina in grădina de lavanda, jocurile copilariei, atelier de pictură pe sticlă si un tur ghidat al câmpului de lavandă unde copiii vor afla povestea Prințesei cu Lacrimi Violet din Provence, care va oferi copiilor sirop de flori și prăjituri. Cost: 70 lei de copil sau 120 adult+copil, sau doi frați. Detalii aici.

VERONICA ȘI DUMBRAVA MINUNATĂ – Plopeni, Prahova, la Casa de Cultură, marți 31 mai, ora 19.00, spectacol pentru copii. Detalii aici.

FUN FEST by CASA TIMIȘ – Chițorani, jud Pahova. Pe 1 iunie au eveniment special pentru copii, cu meniu dedicat lor, activități de face painting, muzică live, animatori, candy bar, stand cu limonadă etc. Detalii despre prețuri și rezervări aici.

 Evenimente de ziua copilului în SIBIU

MUZEUL ASTRA SIBIU are două evenimente pe 1 iunie: Fundația UCOS în parteneriat cu Muzeul Astra Sibiu, organizează ateliere specifice sărbătoririi zilei copilului. Ateliere se vor desfășura în Muzeul Satului, în apropierea gospodăriei de la Hodac (lângă biserica din lemn), în intervalul orar 10:00-13:00, iar intrarea este gratuită. Plus un târg de jucării cu multe ateliere și jocuri despre care puteți citi aici (perioada 28 mai – 1 iunie). În ziua de 1 iunie, accesul copiilor sub 14 în Muzeu este gratuit.

 Evenimente de ziua copilului în CLUJ

FILM ȘI LECTURĂ PENTRU COPII CU BIANCA MEREUȚĂ DE LA SIGNATURA: Duminică, 29 mai, de la ora 𝟏𝟓.𝟎𝟎 la 𝟏𝟕.𝟎𝟎 ne întâlnim la Cinema Arta pentru a urmări împreună filmul 𝐁𝐑𝐄𝐍𝐃𝐀𝐍 𝐒̗𝐈 𝐒𝐄𝐂𝐑𝐄𝐓𝐔𝐋 𝐃𝐈𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐋𝐒 și, la final, a citi împreună și a povesti despre câteva titluri ale SIGNATURA. Detalii aici.

BUCUREȘTI/TIMIȘOARA

ZBORURI SPECIALE TAROM pentru copii de 1 iunie cu plecare din București/Timișoara și aterizare la Ploiești/Arad. Tarif 29.90 EUR pentru copil și de 59.90 EUR pentru adult (București) și 33.33EUR pentru copil și de 63.33EUR pentru adult (Timișoara). Detalii și rezervări aici.

 Evenimente de ziua copilului în IAȘI

HANGARIADA – 27-29 mai. Aerodromul din Iași este din nou punctul unde arta locală se intersectează cu muzica de seamă și cu zboruri.
Trei zile de activități pentru toate vârstele, loc de joacă, instalații artistice, concerte și relaxare. Detalii despre acces și bilete aici. Atenție, pentru că au multe reguli de acces, citiți-le cu atenție.

ZIUA COPIILOR LA ARCA LUI NOE – Compania teatrala ZUM ZUM impreuna cu prietenii de la Arca vă așteaptă miercuri, 1 iunie, ora 17.30 pe păturică în poieniță la un spectacol de teatru de păpuși inedit și comic, muzică, dans, baloane, veselie, preț bilet 10 lei/ persoană. Detalii aici.

FESTIVALUL ȘOTRON – Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” organizează cea de-a IX-a ediție a Șotron. Festivalul copilăriei, cel mai mare festival cultural-educativ pentru publicul tânăr din zona Moldovei ce adună anual mii de copii și familiile lor. Evenimentul se va desfășura în perioada 10-12 iunie 2022, în Dumbrava Minunată de la Muzeul „Mihail Sadoveanu”, și va sta sub semnul solidarității cu Ucraina și cu copiii refugiați. Intrare gratuită. Pagina evenimentului este aici.

FESTIVALUL COPIILOR la Castelul Miclăușeni, 4-5 iunie, 11-19, vor fi ateliere și activități. Ca să fiți la curent cu tot ce se pregătește la castel, dați join la evenimentul de pe Facebook.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele