Update: 100 de persoane protestează în slujba Rusiei, în Piaţa Victoriei

Jandarmeria: Încercăm să avem un dialog cu participanţii la adunarea publică de la o distanţă sigură

0
- Reclama -

„Virusul asta e dat pentru pensionari. E treaba mondiala, marile puteri s-au inteles. Virusul e cu trimitere, ca nu mai suporta sa-i plateasca. Nici China, nici America, nici statele astea mari”, este de părere unul dintre protestatari.

Știre inițială

Peste 100 de persoane protestează, vineri, în Piaţa Victoriei din Bucureşti faţă de măsurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia cu COVID-19.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Iacob, adunarea publică este ilegală, însă Jandarmeria încearcă gestionarea situaţiei fără a avea incidente.

- Reclama -

 

„Am formulat o serie de recomandări pentru persoanele care participă la adunarea publică, prin exemplul personal al jandarmilor, care poartă măşti şi mănuşi de protecţie. Încercăm să avem un dialog cu participanţii la adunarea publică de la o distanţă sigură”, a declarat Alexandru Iacob.

Prietenii Rusiei, conferință la București: Adrian Năstase, Adrian Severin, Florin Păsătoiu și un profesor american care vrea ca SUA să își retragă trupele din Europa

La proteste a fost prezent și Adrian Severin, fost PSD-ist în perioada Ion Iliescu și Adrian Năstase, un politician condamnat pentru trafic de influență.

El a precizat că măsurile sunt aplicate progresiv, iar conducătorul acţiunii va decide dacă este nevoie de o măsură mai drastică, însă un lucru pe care Jandarmeria nu îl doreşte este contactul fizic cu participanţii.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele