Horoscopul lunii ianuarie 2023. Gemenii au parte de oportunități în prima lună din noul an

2
- Reclama -

Ai învățat destul de multe anul trecut și este timpul ca în 2023 să pui în practică. Anul a început cu Venus în Capricorn, ceea ce a adus încredere în rezoluțiile tale.

Horoscop săptămânal 9 – 15 ianuarie 2023. Mercur retrograd este în Capricorn

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Ce ne rezervă astrele

Pentru că Venus a intrat în Vărsător, astrele încurajează nativii să se simtă fantastic cu privire la viitorul lor. De asemenea, este așteptată o ală atitudine pe plan amoros anul acesta, ceea ce ne face să vrem să ne explorăm opțiunile în dragoste. Vom fi, de asemenea, încântați să aflăm că Mercur merge direct după una dintre stațiile sale retrograde. Dacă am fi în orice moment să ținem și să ne gândim la mișcarea înainte, am reveni în sfârșit pe drumul cel bun în această perioadă.

BERBEC: 21 MARTIE – 19 APRILIE

Ești atât de dornic să te scufunzi în ceva profitabil și promițător încât s-ar putea să faci din ianuarie o perioadă pentru efort pur. Luați această chestiune de „anul nou” foarte în serios și, în cazul dvs., asta înseamnă că trebuie să vă atingeți succesul acum. Te apari la luptă, Berbec, ceea ce înseamnă că ești atât de încărcat și gata să obții ce ai nevoie, încât nimeni nu îndrăznește să te oprească. Tratezi ianuarie cu respect; această primă lună a noului an dă tonul pentru restul anului tău și ești mulțumit.

TAUR: 20 APRILIE – 20 MAI

Ianuarie te face să te miști încet, dar într-o direcție pozitivă. Nu ai prins încă hype-ul noului an, dar intenționezi să ajungi acolo în curând. Încă ai chef să ieși și să nu faci mare lucru. Mercur va schimba totul de pe 18. Pregătește-te să sari din acel pat confortabil și să treci în impulsul ambiției. S-ar putea să începi cu întârziere, dar asta nu înseamnă că nu ești un reușit al lucrurilor mărețe. Începe-te!

- Reclama -

GEMENI: 21 MAI – 21 IUNIE

Ianuarie 2023 va aduce un anumit tip de oportunitate pentru voi, Gemeni. Fiindcă nu vrei să iei „task-uri” de la altcineva, s-ar putea să fii nevoit să dai mai departe această oportunitate, dar aici trebuie să înțelegi că uneori, pentru a ajunge la locul în care vrem să fim, trebuie să fim dispuși să facem compromisuri. Luați în considerare un compromis luna aceasta, Gemeni. Ți-ar putea face o lume de bine.

Horoscop zilnic 11 ianuarie 2023. Berbecii trebuie să-și seteze noi limite

RAC: 22 IUNIE – 22 IULIE

Încă nu ești de acord cu ideea că tocmai a început un alt an și e în regulă, Rac. Ianuarie nu începe cu o explozie mentală pentru tine, așa cum începe pentru alții. Nu ești atât de sigur că crezi în lucruri precum rezoluții, deși ai câteva lucruri în minte, lucruri pe care ți-ar plăcea să le realizezi. Ei bine, iată șansa ta de a porni motorul. Ianuarie vă poate lăsa timp să gândiți, dar nu vă gândiți prea mult; ceasul ticăie și este timpul să-l pornești.

LEU: 23 IULIE – 22 AUGUST

Încă ești răvășit de experiențele tale din 2022 și te întrebi dacă merită efortul de a crede în noul an, 2023. Desigur, merită să crezi, Leu! Trebuie să recunoști că simți acea bulă de emoție curgând în tine; știi că ceva este pe cale să aibă loc. În ianuarie ’23, încet, dar sigur vei ajunge să o accepţi. Mercur te ajută să vezi clar, iar energia Capricornului te ajută să înțelegi totul.

FECIOARĂ: 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Ianuarie vă va aduce câteva vești interesante, deși poate vă va fi greu să înțelegeți opțiunile. Aceasta înseamnă că vi se va acorda permisiunea de a continua cu ceva. Va trebui apoi să cântărești ideea „merită asta” sau „sunt nebun chiar dacă îmi doresc asta?” Te simți curajos și îndrăzneț în timpul lunii ianuarie și s-ar putea să intri în ceva din care nu poți ieși. Sugestia aici este ca tu să te gândești la totul mai întâi. Impulsivitatea nu te va pune decât în necazuri în această lună. Gândește-te bine, Fecioară.

BALANȚĂ: 23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE

Dacă ianuarie 23 îți aduce ceva, Balanță, este o nouă perspectivă. Esti unul dintre singurele semne dispuse sa se uite la comportamentul lor; nu ești întotdeauna mulțumit de ceea ce găsești și, în luna ianuarie, vei fi gata să te schimbi. În dragoste, ai fost crud și neconsiderat și nu te placi din cauza asta. Vei activa comutatorul în acest timp și vei învăța din greșelile tale din trecut. Urmărește cum se îmbunătățește viața ta amoroasă în acest timp și apreciază-te că ai implementat schimbarea.

SCORPION: 24 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Nimic nu vă iese în cale de la 1 ianuarie, deoarece ați decis că acesta este anul în care obțineți ceea ce doriți. Deși asta ar putea suna evident sau ceva ce ar putea spune oricine, ești cineva care o poate susține. Ai muncit foarte mult în 2022 și nu ai nicio intenție să-ți lași munca grea să se ducă de râpă; veți petrece o mare parte din această nouă lună analizând finanțe și planuri pentru viitor. Știi ce ai, ce nu ai și ce trebuie să faci pentru a le asigura pe toate.

SĂGETĂTOR: 22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE

S-ar putea să fii cel mai ciudat dintre toți, Săgetător, dar te-ai înscris pentru pachetul cu rezoluție completă, iar dacă nu crezi în el, atunci cine o va face? Tu ești forța din spatele tuturor viselor și intențiilor tale. În luna ianuarie, s-ar putea chiar să faci câțiva prieteni să râdă de cât de entuziasmat ești că ai acest nou început.

În timp ce alții îți pot spune că „Este doar încă o lună”, sentimentul tău este mai degrabă „Este doar încă o lună pentru mine să CUCERESC!”

CAPRICORN: 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Această lună este o lună fără restricții pentru tine, adică dacă este ceva de realizat, o vei face rapid și fără a cere permisiunea. Știi că ești nervos, dar ai un scop în minte și, așa cum sta la tine, nu vei lăsa pe nimeni să facă o treabă pe care ai vrut să o faci singur. Tu ești puterea din spatele intenției noastre în această lună, Capricorn. Numai tu poți să-ți imaginezi ceea ce este necesar și doar tu poți trece peste aceste lucruri. Sentimentul tău este: „De ce să aștept ca altcineva să-mi realizeze visele pentru mine?”

VĂRSĂTOR: 20 IANUARIE  – 18 FEBRUARIE

Intri în noul an știind că trebuie să renunți la un ideal pentru că te-a dus atât de departe în 2022 și, așa cum arată lucrurile, nu îți merge. Acest lucru este romantic și se poate aplica pentru a renunța la un iubit sau un iubit care nu s-a materializat niciodată ca cel pe care l-ați dorit. Acum sunteți gata să vă scuturați de iluziile trecute; această persoană nu intră în 2023 cu tine și ai acceptat acest lucru. Acceptarea ta va deschide ușa către oportunități mai bune, Vărsător.

PEȘTI: 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Încă nu ești pregătit pentru noul an? Ianuarie începe încet, dar câștigă acțiune la mijlocul lunii. Vei trece de la un vagabond leneș la un jucător ambițios însuflețit în câteva zile. Totul e bine cu tine. Cheia aici, pentru tine, Pești, este timpul personal. Dacă te simți corect faţă de tine, atunci vei arăta asta. Dacă detectezi că sincronizarea este întreruptă, ai încredere în instinctele tale.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele