Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”-Congressis-2017

Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici – Congressis 2017 va avea loc la Iași

Redactie

În perioada 6-9 aprilie la Iași va avea loc cea de-a 14-a ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici – Congressis 2017, organizat de Societatea Studenților Mediciniști Iași (SSMI) în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Evenimentul, desfășurat sub motto-ul „Embrace the art of medicine!”, vizează studenții și tinerii medici interesați să descopere și să aprofundeze spectrul larg al educației medicale. În cadrul Congressis, aceștia vor avea șansa de a participa la numeroase conferințe și workshop-uri, susținute de cadre universitare de renume, atât din mediul academic românesc, cât și din străinătate.

La ediția din acest an, paricipanții se vor putea întâlni cu invitați de renume din domeniul medicinei precum Margitta Seeck, neurolog și profesor universitar în cadrul Universității din Geneva și Gheorghe Zastavnitchi, medic chirurg.

Citește și: Prof. univ. dr. Gheorghe Balint de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău – primul român care a primit FIEP International Cross of Honour on Physical Education

 

Pe parcursul celor patru zile ale congresului, participanții se vor putea implica și activ, prin prezentarea lucrărilor științifice și a posterelor, ce se vor concentra în jurul ariilor de Științe fundamentale, Medicină Internă, Chirurgie, Stiințe sociale și ale comportamentului. Sesiunile vor fi jurizate de către cadrele didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iași, urmând a fi premiate la final lucrările științifice elaborate remarcabil.

Ceremonia de deschidere va avea loc joi, 6 aprilie, de la ora 20, în incinta Palatului Culturii din Iași, în sala Voievozilor. Pentru a se marca sfârșitul ediției Congressis de anul acesta, duminică, 9 aprilie, va avea loc festivitatea de închidere, în Sala Mare a Bibliotecii Centrale Universitare, de la ora 12, când vor avea loc și primierea câștigătorilor din cadrul sesiunilor științifice.

Citeste si...  Astăzi a început simularea probelor scrise la examenele naționale

Înscrierile la Congressis 2017 se mai fac până mâine, 17 martie.

Sursă foto: www.sciencefestival.ro


Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *