260 de milioane de dolari, averea strânsă din tenis de Serena Williams

1

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams  îşi va încheia activitatea de 20 de ani în care a dominat tenisul feminin profesionist cu o avere estimată de revista Forbes la 260 de milioane de dolari. 

 

Compania sa, „Serena Ventures”, deţine în portofoliul său 60 de companii, criptomonede, alimentaţie, psihologie, francize sportive.

Cu carisma sa, jucătoarea americană a schimbat istoria tenisului. A spart barierele sociale şi sportive şi din modestul oraş californian Compton a ajuns pe acoperişul lumii.

Serena Williams va părăsi tenisul cu 23 de titluri de Mare Şlem şi 73 de titluri, dacă nu va da cumva lovitura la Flushing Meadows la 40 de ani. La talentul său sportiv se adaugă flerul pentru afaceri, fiind unul dintre cele mai râvnite branduri din lume, chiar şi în perioada în care a stat departe de tenis.

Ea însăşi a desenat împreună cu Nike, compania care a însoţit-o în cea mai mare parte a traiectoriei sale sportive, un echipament special cu sute de diamante şi accesorii din aur cu inscripţia „Queen”, „Mama” şi iniţialele „SW”. Haine şi încălţăminte speciale pentru ultimul turneu din cariera sa.

Serena Williams a oferit miercuri o nouă mostră a spiritului său competitiv, calificându-se în turul al treilea la US Open, după ce a învins-o cu 7-6 (7/4), 2-6, 6-2 pe estoniana Anett Kontaveit, numărul 2 mondial, într-o partidă disputată la Flushing Meadows.

Șampania se ”culege” mai repede anul acesta

Williams a fost încurajată pe tot parcursul meciului de cei 29.959 de spectatori prezenţi în tribunele arenei Arthur Ashe, printre care şi celebrul jucător american de golf Tiger Woods.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele