265.000 de elevi participă la ore remediale

0

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că 265.000 de elevi participă la aşa-numitele ore remediale, în care se recuperează materia pierdută în perioada învăţământului online de către elevii care nu au avut mijloace informatice sau acces la internet.

 

Sorin Cîmpeanu a anunţat la finalul şedinţei de Guvern, că 265.000 de elevi participă la orele remediale, pentru a recupera materia pe care nu au parcurs-o în perioada în care învăţământul s-a desfăşurat online. În localităţile aflate în carantină, orele remediale nu se ţin, pentru că secialiştii din domeniul medical au considerat că participarea elevilor la acestea ar ridica gradul de mobilitate.

„Pe toată perioada pe care se derulează activităţi didactice, aceste ore care sunt considerate extrem de importante vor avea loc şi vor avea loc până la rata de incidenţă de 6 la mie. Atunci când am înlocuit sintagma şcolile intră integral în online odată cu atingerea ratei de infectare de 6 la mie cu sintagma şcolile intră integral în online odată cu carantinarea localităţii am luat în discuţie cu decidenţii din domeniul medical şi considerând că ar ridica aceste ore remediale mobilitatea mai mult decât poate fi gestionat, am acceptat ca aceste ore remediale să nu aibă loc”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Victorie norocoasă cu Macedonia de Nord

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele