3000 de medicamente anti-COVID contrafăcute au fost confiscate la garniță

0

Peste 3000 de medicamente anti-COVID contrafăcute, venite din Bulgaria, au fost descoperite de polițiștii de frontieră, la Giurgiu. Marfa ilegală a fost găsită într-un camion condus de un șofer bulgar.

 

Și internetul e plin de oferte de medicamente anti-COVID, la liber.

Ieri, prin punctul de frontieră Giurgiu-Ruse a intrat un camion, ca multe altele cu numere de Bulgaria. Unul dintre polițiștii de frontieră a remarcat că șoferul era destul de agitat. A verificat interiorul camionului și a văzut că mărfurile erau ambalate în saci și depozitate neglijent. A luat la mână toate mărfurile și a găsit într-o pungă de plastic aproape 3500 de pastile. În plus, multe dintre produse erau contrafăcute.

Cel mai probabil, spun surse judiciare, aceste pastile ar fi ajuns pe piața neagră medicamentelor și ar fi fost vândute persoanelor dispuse să le cumpere fără rețete.

Și tot în mediul online mulți încearcă tot felul de metode de a face bani exploatând temerile oamenilor de infectarea cu COVID-19.

Vezi și 900 centre de vaccinare anti-coronavirus în România

La primirea oricăror oferte pe internet, specialiștii recomandă verificarea informațiilor primite. Altfel fie sănătatea, fie cardul sunt puse în pericol.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele