Canalele televiziunii publice vor fi redenumite

0

Doina Gradea, directorul general interimar al TVR, a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului, că are în plan redenumirea canalelor televiziunii publice.

„Redenumirea, rebranduirea canalelor TVR este în planul nostru. Vom judeca cu mult discernământ, pentru că brandul TVR este extrem de puternic şi în toate cercetările care au fost făcute de piaţă, brandul TVR rămâne ca unul dintre cele mai puternice. Vom face lucrul acesta. Sper să o facem anul acesta de Centenar. Avem şi resursele financiare. Repet, cu mult dicsernămât, pentru că am discutat şi cu partenerii noştri cu care realizăm programe, cu care facem festivaluri, emisiuni. Toată lumea se înghesuie pe TVR1, dar TVR 2 are audienţă la fel de bună, este canalul generalist. TVR 3 – dorim să îl creştem, pentru că e foarte important ce se întâmplă acolo”, a spus Doina  Gradea.

Festivalul ”Cerbul de Aur” va reveni anul acesta la televiziunea publică, dar nu și cel de la Mamaia, aflat în mijlocul unor dispute „legale”.

 

Citiți și:  Codrin și Cătălin ”Mitralieră” continuă să fluiere în catedrala PSD

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele