Liga Campionilor: Liverpool visează la finală, AS Roma așteaptă o nouă minune

Alexandru Ionescu

Liverpool a învins pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (2-0), formaţia AS Roma, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. La un moment dat totul părea a se transforma într-un coșmar pentru AS Roma, dar în ultimele minute a revenit de la 5-0 la 5-2.

Golurile au fost marcate de Salah ’36, ’45, Mane ’56, Firmino ’61, ’69 / Dzeko ’81, Perotti ’82 (din penalti).

„Am făcut meciul perfect timp de 80 de minute. Defensiv, am făcut o greşeală. Nu a fost penalti pentru Roma, suntem toţi de acord, dar arbitrul l-a acordat şi în final a fost 5-2. 5-0 sau 5-1 ar fi fost mai bine, dar 5-2 este un scor fantastic. Am avut atâtea ocazii încât ei nu au ştiut ce să facă, Am fi putut marca mai mult. Înainte de meci, aş fi semnat pentru un succes cu 5-2. Dar având în vedere aspectul jocului, cred că este păcat că nu am câştigat cu 5-0”, a declarat Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

„Paradoxal, 2-5 e un rezultat mai bun decât 1-4 de pe Camp Nou. Am cedat inițiativa în repriza a doua și am pierdut foarte multe dueluri la mijlocul terenului. Nu a fost vorba de un sistem care a fost neinspirat, ci pur și simplu de valorile individuale care au decis această partidă. Nu cred că arbitrul a influențat această partidă, dar cred că puteam primi un penalty.Suporterii ne vor susține pentru a încerca să reușim în retur un nou rezultat de excepție”, a declarat Eusebio Di Francesco, antrenorul Romei.

Returul va avea loc la 2 mai, la Roma.

Citește și: Liber la urmărirea (penală) lui Sebi Vlădescu

Citeste si...  Ionel Stoica lansează cartea „A fost odată CA NICIODATĂ… în America”

Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *