5 moduri inedite de a-ţi aranja oglinzile în casă

0

Oglinda este un obiect nelipsit din casa oricărei persoane, atât pentru utilitatea ei, cât și pentru designul aparte pe care îl poate oferi fiecărei camere în parte. Fie că este vorba de oglinda din baie, din dormitor sau cea de pe hol, cert este că aceasta există. Dar cum ar trebui să fie integrat acest obiect în casa ta? Ei bine, trebuie să știi că oglinda nu este doar cea mai bună prietenă a noastră pentru că ne dă un verdict clar asupra înfățișării, ci poate fi o piesă de mobilier inedita.

CasoTeca îți arată că oglinzile au o valoare estetică impresionantă care poate schimba complet aspectul casei tale.

Iată o listă cu 5 tipuri de oglinzi care pot defini stilul casei tale, iar dacă te gândeai că ai nevoie de o schimbare, acest articol poate fi o sursă de inspirație pentru tine.

Această oglindă care imită o fereastră este perfectă pentru o baie vintage. Poate fi ușor de confecționat dacă găsești prin curtea bunicilor tăi o ramă a unei ferestre mai vechi, la care să adaugi pur și simplu oglinda.

Pentru mulți oameni, baia este locul unde își petrec cel mai mult timp dimineața. Lucrurile devin dificile, însă, atunci când trebuie să împarți baia cu altcineva. Așa că de ce să te rezumi la o singură oglindă? Indiferent de aspectul băii tale, mai multe oglinzi ovale sau rotunde pot contura stilul acesteia și vor fi o soluție practică întotdeauna.

Oglinda în formă de semi-lună este perfectă pentru dormitorul unui tânăr libertin pasionat de ceea ce este nou, inedit, original.
De altfel, poți să folosești oglinda și în amenajarea sufrageriei pentru un plus de stil.

Cine a spus ca oglinda mare trebuie să stea neapărat fixată de perete? Oglinzile de tip dreptunghiular pot fi rezemate pur și simplu de perete și conferă camerei tale un aspect vintage și cool în același timp. Pe lângă faptul că economisești timpul dedicat asamblării oglinzii, mai ai și avantajul faptului că poți muta oglinda în diferite locuri ale camerei atunci când vrei să faci o schimbare. Dacă vrei să dai un aer romantic încăperii, ia o instalație de brad pe care nu o mai folosești și pune-o de jur împrejurul oglinzii.

Nu trebuie să fii narcisist ca să te privești în fiecare dimineață, cum te trezești, în oglindă. Oglinzile mari, în stil victorian, conferă camerei un aspect mai luminos, un aer clasic și elegant. În plus, utilitatea acestora este de necontestat – nu mai trebuie să te deplasezi pe hol sau în baie atunci când te aranjezi!

Autor: Andreea Burghelea

Articolul 5 moduri inedite de a-ţi aranja oglinzile în casă apare prima dată în Casoteca.

Sursa: 5 moduri inedite de a-ţi aranja oglinzile în casă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele