80 de copii din partea CSA Steaua nu vor putea participa la meciul dintre România și Norvegia

0

Majoritatea echipelor de juniori din București vor avea copii în tribune la meciul din această seară dintre România și Norvegia. Nu și CSA Steaua! 

O greșeală puierilă a Clubului Armatei, care nu a trimis la timp tabelele nominale către FRF, a revoltat părinții celor 80 de copii care trebuiau să participe, în această seară, la partida dintre România și Norvegia, care va avea loc pe Arena Națională.

„Am învoit copiii degeaba de la școală pentru meci, că ei au uitat să trimită tabelele. Nu e normal. Copiii sunt foarte dezamăgiți pentru că ei știau că vor vedea meciul”, a spus unul dintre părinții copiilor de la CSA Steaua.

„ÎN LINK-UL PRIMIT DE LA FRF NU ERA NICIUN FORMULAR”

Informația a fost confirmată de managerul echipei de fotbal a CSA, Cristian Neagoe, care însă a dat vina pe FRF pentru această eroare. 

„FRF ne-a trimis un link, dar de acolo lipsea tabelul. Noi am făcut copii de pe tabelele realizate de noi de mână și am trimis sub această formă către FRF.

Termenul de înscriere a fost până pe data de 4 octombrie, noi am cerut să ne înscriem pe data de 2. Apoi, pe data de 3 ne-au transmis un mesaj cu un link unde trebuia să fie un tabel, dar nu era niciun tabel. E adevărat că e o situație neplăcută. Noi ne pregătisem cu autocarele, eram gata pentru meci”, a declarat Cristian Neagoe.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele