Oops! Something went wrong on the requesting page
florin citu

Cîțu a făcut alianță cu PSD de dragul românilor

Alexandru Ionescu

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, luni, după votul din conducerea PNL prin care s-a validat guvernarea cu PSD, că în ultimele două luni, au fost încercate mai multe formule şi ajuns la acest compromis, de a face această coaliţie de guvernare.

 

”Dacă nu făceam acum această coaliţie, toate celelalte alternative erau mult mai dure pentru români” a spus el. Despre absenţa multor lideri PNL la şedinţa partidului, Cîţu a arătat că, atâta vreme cât nu au venit, nu ştie cum ar fi votat şi a arătat că lista miniştrilor a primit votul, cu majoritate, fiind prezenţi 60 de membri ai BPN.

”Eu cred că ar fi foarte important şi e momentul ca românii să ştie de ce am luat aceste decizii în PNL. Sunt două luni de zile în care nu s-a găsit o majoritate, au fost încercate mai multe formule şi am ajuns la acest compromis, de a face această coaliţie de guvernare. Facem această coaliţie de guvernare pentru că toate celelalte alternative, dacă nu făceam acum această coaliţie, erau mult mai dure pentru români”, a spus Cîţu.

Mirul nu a funcționat, Dan Șova, condamnat cu executare

El a arătat că vrea să îi asigure pe români că ”această coaliţie nu e necondiţionată”. ”Mă voi asigura că stabilitatea economică financiară va fi pusă în pericol. Principiile liberale, vom lupta în continuare pentru ele şi sunt în progamul de guvernare şi întotdeauna ne-am luptat pentru ele”, a arătat Cîţu.

Întrebat de ce a fost un vot pe listă la miniştrii PNL care vor face parte din Guvern, Florin Cîţu a spus că ”aşa s-a făcut dintotdeauna vot pe listă”.

Citeste si...  Ambasadorii, urecheaţi de Tăriceanu

”Astăzi a trecut lista. Au fost prezenţi 60 de oameni. Dacă aceşti oameni ar fi fost la şedinţă, am fi văzut cum au votat. Nu au venit”, a afirmat el. ”A fost supusă la vot astăzi echipa de miniştri şi a trecut cu majoritate”, a mai spus liderul PNL.


Distribuie articol:
1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *