Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

Andreea Burghelea

În ediția de luni seara, concurenții de la Survivor România au avut parte de un nou joc de imunitate. Așa cm o spun regulile jocului, echipa care pierde la jocul de imunitate, este nevoită să nominalizeze trei concurenți spre eliminare, urmând ca publicul să aleagă cine mai merită să rămână în concurs și cine nu.

În ediția de luni, jocul de comunicare a fost pierdut de Faimoși cu scorul de 10 la 5, Alex Nedelcu aducând punctul decisiv în fața lui Drăgulescu.

Pe cine au nominalizat spre eliminare Faimoșii de la Survivor România?!

La jocul de imunitate individuală, Marian Drăgulescu și Elena Chiriac și-au câștigat imunitatea, astfel că cei doi nu au putut fi nominalizați spre eliminare, dar în schimb, ei au fost ei care au făcut propuneri spre eliminare.

Laura Giurcanu a fost cea propusă spre eliminare de către grup.

„Mă emoționez. E prima oară când sunt în genul ăsta de situație. Nu mă așteaptam niciodată să stau aici atât mult, lucru care m-a bucurat la maxim. Sunt foarte foarte bucuroasă, dar lucrurile se schimbă repede aici. Eu cred că se poate găsi un numitor comun și să învățăm asta de la Războinici. Eu sunt foarte mulțumită cu parcursul și misiunea pe care am adus-o până în acest punct”, a declarat Laura Giurcanu imediat după ce a fost nominalizată spre eliminare.

De asemenea, CRBL a fost nominalizat spre eliminare de către Marian Drăgulescu, în vreme ce Tj Miles a fost nominalizat de Elena Chiriac.


Citeste si...  Survivor România, 6 februarie. Cine a fost nominalizat spre eliminare
Distribuie articol:
1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *