A fost arestat autorul atacului armat de la metroul din New York

0
- Reclama -

Autoritățile marii metropole americane, citate de postul public de radio „NPR”, au anunțat miercuri seară că presupusul autor al atacului armat comis la metrou a fost arestat.

„A fost capturat”, a declarat Eric Adams, primarul oraşului. Procurorul federal Breon Peace a spus că suspectul, Frank R. J., în vârstă de 62 de ani, a fost prezentat deja unei instanţe din Brooklyn unde a fost și inculpat. Acesta a fost arestat fără a opune rezistenţă în zona insulei Manhattan, în cursul zilei de miercuri.

Amintim, în total, 29 de persoane au fost rănite în atacul produs marţi la metroul din New York. Totodată, zece persoane au răni produse prin împuşcare, iar restul s-au intoxicat cu fum, după ce atacatorul a folosit grenade fumigene. Dintre persoanele împuşcate cinci sunt în stare critică, la terapie intensivă.

Până acum, autorităţile nu cunosc motivaţia autorului atacului. Amintim, incidentul a avut loc în staţia de metrou din apropierea Străzii 36, în cartierul Sunset Park din Brooklyn.

Câteva persoane au fost împuşcate pe platforma staţiei de metrou, iar altele într-un vagon, în timp ce trenul se deplasa spre staţia din zona Greenwood Heights a metropolei de pe coasta de est a SUA.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele