A fost inaugurată o sală de inițiere în gimnastică pentru copiii între 3 și 5 ani

0

Sala de inițiere în gimnastică și educație fizică GymNadia, un nou proiect al Fundației Țiriac, realizat în colaborare cu Fundația Nadia Comăneci, a fost inaugurat luna aceasta.

În cadrul cursurilor de inițiere în gimnastică oferite la GymNadia, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani vor învață primele rutine de mișcare, îmbinând distracția cu activitatea fizică, pentru a se dezvoltă sănătos și armonios.

În data de 15 decembrie, de la ora 11.00, GymNadia organizează prima selecție pentru cursurile gratuite de inițiere în gimnastică și sport.

Sala de gimnastică GymNadia poate fi considerată o facilitate sportivă unică de acest tip în zona Bucureștiului. Amenajată la etajul superior al Patinoarului Țiriac – Telekom Arena, GymNadia beneficiază de un spațiu de 630 metri pătrați, prevăzut cu vestiare și grupuri sanitare proprii. Sala a fost amenajată cu sprijinul Simonei Halep și al companiilor Fabryo, Dedeman și Unicredit, care au oferit suport material și financiar pentru dezvoltarea proiectului.

Spațiul este dotat cu echipamente și instrumente marca American Athletic Inc., furnizor redutabil în materie de echipamente sportive la nivel mondial, destinate pregătirii micilor elevi care vor participa la cursurile de inițiere în gimnastică și educație fizică.

Cursurile de inițiere în gimnastică se vor desfășura atât în regim de înscriere contra cost, cât și gratuit, cu sprijinul Fundației Țiriac pentru susținerea copiilor care se confruntă cu dificultăți materiale.

În beneficiul acestora din urmă, evenimentul de lansare a sălii de inițiere în gimnastică și educație fizică a inclus organizarea unei acțiuni caritabile. Astfel, douăzeci de copii nevoiași cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani vor primi donații constând în tricouri GymNadia, dar și în sume de bani oferite de participanții la eveniment pentru a susține această cauza caritabilă.

GymNadia este un proiect rezultat din colaborarea Fundației Țiriac cu Fundația Nadia Comăneci, ce îmbină activitatea fizică cu distracția pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă a copiilor. Găzduită le etajul superior al Pationarului Țiriac-Telekom Arena, sala de inițiere în gimnastică și educație fizică GymNadia este o facilitate sportivă unică din perspectiva infrastructurii și a dotărilor puse la dispoziție cursanților.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele