A murit Călin Doboș, esteticianul vedetelor!

0
- Reclama -

Medicul Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul vedetelor, a murit miercuri seară, într-un accident cu motocicleta, în București.

Cunoscutul cadru medical în vârstă de 48 de ani a pierdut controlul la intrare pe podul Basarab și a intrat într-un stâlp. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

A murit Călin Doboș, chirurgul vedetelor. Cum s-a produs accidentul

Călin Doboș s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani în urma  unui accident cu motocicleta. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Potrivit primelor informații, medicul a pierdut controlul și a intrat cu motocicleta într-un stâlp. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ce a transmis Poliția

“Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe şoseaua Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

- Reclama -

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, transmite Poliția.

Călin Doboș fusese condamnat în 2020 la 3 ani de închisoare

În anul 2020, Călin Doboș a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. El a intrat în vizorul autorităților în urmă cu nouă ani, atunci când o femeie de 37 de ani a murit după o procedură de liposucție efectuată de Călin Doboș.

Atunci, medicul era specializat doar în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii l-au acuzat că a murit din cauza lui deoarece în timpul liposucției i-ar fi făcut mai multe perforații în zona intestinului.

Călin Doboș era cunoscut drept esteticianul vedetelor, iar pragul clinicii sale a fost călcat de multe persoane cunoscute: Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu, Nicoleta Luciu, Elena Ionescu, Cristina Spătar, Claudia Ghițulescu, Raluca Podea, dar și multe altele.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele