A murit doctorul Ciomu

0

Medicul devenit cunoscut după ce în 2004 a secţionat penisul unui pacient în timpul unei operaţii, a decedat luni, a anunțat clinica din București la care acesta lucra.

Începem săptămâna cu o veste tristă. Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experiență și memorie monumentală, un coleg minunat pe care nu-l vom uita. A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg și mentor„, este mesajul transmis luni, pe Facebook, de „Ghencea Medical Center”, clinica medicală unde lucra doctorul.

Amintim, în 2004, medicul Naum Ciomu a secţionat din greşeală penisul unui pacient de 34 de ani, în timpul unei operaţii la Spitalul Clinic “Prof. Dr. Theodor Burghele” – fostul “Panduri”.

În chirurgie, sunt și accidente, și incidente, și bucurii”, le spunea atunci jurnaliștilor medicul.

De asemenea, în iulie 2004, el spunea în fața Colegiului Medicilor București că a confundat penisul cu un testicul pe care trebuia să îl extirpe în acea operație.

În urma acestui incident, Naum Ciomu nu a mai putut profesa ca medic chirurg urolog, însă apoi a acordat consultații și a predat în București, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davilla”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele