Accident grav în județul Constanța

0
FOTO: Ziua de Constanța
- Reclama -

Miercuri, în jurul prânzului a avut loc un accident grav în județul Constanța. Două persoane au murit, iar alte două au rămas încarcerate în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa. Din primele informaţii se pare că două autoturisme şi un TIR au fost implicate. În urma impactului puternic, patru persoane au rămas încarcerate, dintre care două au murit pe loc. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa, potrivit Ziua de Constanța.

Unul dintre răniţi a fost preluat de elicopterul SMURD, iar celălalt de un echipaj SMURD. Amândoi au fost intubaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa, unul cu fractură deschisă la femur şi la gambă, iar celălalt în şoc hipovolemic.

Cele două persoane care au decedat, un bărbat şi o femeie, se aflau într-un autoturism marca Renault, care avea număr de Armată. Şi cei doi răniţi se aflau în aceeaşi maşină.

Potrivit informaţiilor Ziua de Constanța, ar fi fost rănit generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, născut în Ţibucani, judeţul Neamţ. Devenind personal navigant activ şi-a continuat cursul carierei îndeplinind funcţii ca pilot, instructor de zbor, pilot şef, comandant de patrulă, instructor simulator de zbor, locţiitor pentru zbor şi întrebuinţare în luptă la escadrilă, comandant escadrilă, locţiitor şi comandant bază aeriană.

- Reclama -

Ministrul Apărării a reacționat pe pagina de socializare: „Cu puţin timp în urmă, am aflat despre nefericitul accident petrecut astăzi pe raza judeţului Constanţa, în care au fost implicaţi doi militari ai noştri. La faţa locului, au primit primele îngrijiri medicale şi au fost transferaţi către unităţi medicale. Urmăresc cu atenţie evoluţia de sănătate a acestora şi le doresc însănătoşire grabnică”.

Din cauza evenimentului rutier circulaţia rutieră în zona respectivă a fost oprită în ambele sensuri.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili care au fost împrejurările în care a avut loc tragedia.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele