Accident la Aeroportul ”Henri Coandă”

0

O autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat marţi dimineaţă, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului.

 

Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul aerian nu a fost perturbat. Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport.

”Astăzi, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Traficul aerian se desfăşoară în siguranţă, nicio cursă nu a fost afectată.

Un avion TAROM care decolase spre Antalya s-a întors la București după 30 de minute de zbor. Care este motivul pentru care avionul a trebuit să se întoarcă

”La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roţi şi a o tracta la o poziţie izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operaţional, acţionând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată”, precizează compania.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele