Actorul George Clooney a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă

1
George Clooney Amal
George Clooney, Amal Clooney

Actorul George Clooney a declarat că i s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă, însă a refuzat oferta, relatează vineri dpa.

 

Vedeta de la Hollywood a afirmat că i s-a oferit să joace într-o reclamă a unei companii aeriene însă, după ce a discutat cu soţia sa Amal, avocată pentru drepturile omului, a hotărât să refuze.

„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită”, a declarat George Clooney pentru The Guardian.

Vezi și Trupa britanică Iron Maiden va concerta la Bucureşti pe 26 mai 2022

„Reclama era (asociată cu) o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare, aşa că m-am gândit ‘Ei bine, dacă trebuie să irosesc un minut, nu merită’ „.

Clooney, care a împlinit 60 de ani în mai, s-a căsătorit cu Amal în 2014. Cuplul are doi copii, gemenii Ella şi Alexander, născuţi în iunie 2017.

Vorbind despre creşterea copiilor, el a afirmat că au o bomă doar „patru zile pe săptămână”, deoarece „este atât de important pentru Amal (să fie implicată)”.

„Şi, în timpul lockdown-ului, am fost doar noi – un an întreg! M-am simţit ca mama mea în 1964 – spălând vase şi încărcând şase maşini de rufe pe zi”, a mai spus actorul.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele