Acuzații halucinante: 98% dintre baschetbalistele din WNBA sunt lesbiene

0
- Reclama -

Candice Wiggins, jucătoare de baschet profesionistă a lansat niște acuzații care vor zgudui cu siguranță sportul din SUA. Aceasta a declarat că 98 % dintre jucătoare sunt lesbiene și ea a avut de suferit din cauza asta fiind heterosexuală, informează dolce-sport.ro.

Era o stare de depresie în WNBA. Valorile noastre sunt diminuate. Nu mi-a plăcut cultura din WNBA şi, fără să dezvălui prea multe, a fost toxic pentru mine. Spiritul meu era rupt. Sunt heterosexuală şi vocală în ceea ce priveşte identitatea mea, iar asta a fost prea mult. Aş spune că 98 la sută dintre femeile din WNBA sunt lesbiene. Erau reguli diferite pe care ele le puteau aplica. Era multă gelozie şi concurenţă şi toate ne luptam pentru firimituri. Modul în care arătam, modul în care jucam, toate astea contribuiau la tensiune. Lumea încerca în mod deliberat să mă rănească tot timpul”, a declarat Candice pentru publicația San Diego Union-Tribune.

Candice Wiggins a fost jucătoare la Univeristatea Stanford și a ajuns în WNBA, la Minesota Lynx, în 2008. La doar 30 de ani a renunțat la cariera de baschetbalistă și înceacă să devină jucătoare de volei pe plajă.

Așteptăm cu interes interviul pe care îl va da după ce se va lăsa de volei!

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele