Adela Popescu şi Cabral vor prezenta cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru”, scoate-mă de aici de la Pro Tv

2

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, revine cu un alt sezon la Pro Tv. Mai multe celebrități vor trăi timp de două luni în junglă și vor fi nevoite să se conformese la noi condiții de trai. Departe de casă, de familie și de orice sursă de conectare la viața normală, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei.

Cinci vedete care au testat paturile de la LEMS

Adela Popescu și Cabral prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Primele declarații despre noul show de la Pro Tv

Cei doi au dat vestea în mediul online pentru fanii lor și au făcut și primele declarații despre viitoarea experiență prin care vor trece.

Adela Popescu este nerăbdătoare să ia contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are pentru celebrități.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu.

La rândul său, și Cabral este nerăbdător să înceapă acest proiect și se bucură să îfacă parte din el alături de colega și prietena lui, Adela Popescu.

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Cabral.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele