Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat a trecut din subordinea MAI în cea a Guvernului

1

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 91/2020 privind trecerea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne în subordinea Guvernului şi în coordonarea Secretariatului General al Guvernului şi pentru modificarea unor acte normative, informează Administraţia Prezidenţială.

 

Proiectul de lege a fost adoptat decizional de către Senat pe 22 februarie şi are ca obiect de reglementare trecerea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale, organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, din subordinea Ministerului Afacerilor Interne în subordinea Guvernului si în coordonarea Secretariatului General al Guvernului.

Totodată, prin proiectul de lege este preconizată modificarea mai multor acte normative: Legea nr. 82/1992 privind rezervele de stat, republicată, cu modificările şi completarile ulterioare, art. 4 din Legea nr. 477/2003 privind pregătirea economiei naţionale şi a teritoriului pentru apărare, republicată, şi ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

Semifinalele Cupei României, Dinamo a evitat pe U Craiova

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele