Adriana Săftoiu rupe rândurile în PNL și se delimitează de referendum: “Este o manipulare politică ticăloasă”

1

Poziția oficială a PNL este de susținere a referendumului pentru familie, însă sunt și lideri importanți ai partidului care se delimitează de acest referendum, pe care îl consideră populist, dezbinator, inutil și departe de a reprezenta o societate deschisă și tolerantă. După deputatul PNL Mihai Voicu, acum și deputatul Adriana Săftoiu anunță că nu va merge la un referendum pe care îl consieră o ”manipulare politică ticăloasă”.

”E o manipulare politică ticăloasă. Si pentru a avea succes, organizezi două zile de referendum, cu ziua de vineri liberă. Totul pentru victoria finală a celor care organizează acest referendum total, dar total inutil. Nu am văzut niciun studiu de impact care să îmi arate că instituția familiei se află în pericol. Nu există nicio dovadă că asupra familiei “tradiționale” planează pericolul iminent de a fi atacată și trebuie să se pună la adăpostul Constituției. Legile existente lămuresc, fără echivoc, cine cu cine se poate căsători, civil sau religios. Dar în această manipulare odioasă au intrat cu foc si pară falşi profeţi, care amenință cu Biblia în mână viata necucernică a comunitatii LGBT. Nimic despre viața necucernică a heterosexualilor.

Şi mai scutiți-ne cu teama că vine comunitatea LGBT şi ne fură copilul ca să ni-l adopte. Să auzi în secolul XXI aberații de genul “a fi gay înseamnă a fi bolnav psihic” mă revoltă până la greaţă. Chiar nu le e rușine de propria lor ignoranță, pe care o agită obraznic? Propagandiştii urii ar trebui să deschidă Scriptura cu care lovesc în dreapta şi în stânga şi să se recatehizeze mai ales în ce priveşte Porunca cea Mare a iubirii aproapelui”, scrie Adriana Săftoiu, pe pagina personală de Facebook.

Citește și Adina Florea:Augustin Lazăr pare că își exercită funcția mai mult decât excesiv, cu rea credință

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Va fi cea mai grea lovitură dată Bisericii noastre Naționale! O va așeza la cel mai jos nivel de încredere!! Regret profund implicarea politică a BOR. În fața altarelor se vorbește alteceva, nu despre referendum.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele