Afacerile pe Amazon – un nou trend antreprenorial în România

0
- Reclama -

Un nou business se dezvoltă rapid în rândul tinerilor antreprenori din România, care vând produse pe platforma Amazon.com. Afacerile acestora se ridică la peste 8 milioane de dolari. Rețeta este aparent simplă: se contactează furnizori de produse din China, se negociază și se plătesc stocurile, care sunt trimise automat în depozitele Amazon, se postează produsele la vânzare. Totul din tastatură. Simplu, dar și complicat. Pentru că în spatele procesului sunt ore întregi de muncă, branding, riscuri asumate și nopți nedormite. Însă și satisfacțiile sunt pe măsură. Alex Hudițan, cel mai puternic antreprenor român de pe Amazon, care face peste 50.000 de dolari pe lună, povestește cum și-a dezvoltat afacerea:

Alex Huditan – antreprenor Amazon

Eu mi-am schimbat radical viața și credintele personale despre bani în ultimii 3 ani, timp în care am trecut de la corporatist la a-mi administra business-ul de pe un sezlong dintr-o țară tropicală. Sunt antreprenor, marketer și investitor în egală măsură. Am încercat multe afaceri până am fondat-o pe cea perfectă pentru stilul de viață pe care mi-l doream: libertate totală. O zi din viata mea începe când imi deschid contul dimineața și constat că în ultima lună am vândut de peste 50 mii dolari. Acum îmi doresc să învăț românii acest model de business, de aceea anul trecut am lansat primul curs de vânzari pe Amazon din România. Toata informația este testată și bazată pe experiența avută în ultimii 3 ani”.

Cum poți deveni antreprenor pe Amazon.com

În țara noastră sunt peste 1000 de tineri antreprenori care și-au dezvoltat afaceri de selling pe Amazon și produc zeci, chiar sute  de mii de dolari. Aceștia au format deja o comunitate pentru că fiecare a ajuns să-și construiască o afacere după ce a învațat cum „se face” chiar de la Alex Hudițan, care conduce acest tip de business de trei ani. Periodic, antreprenorul „amazonian” organizează cursuri pentru a shareui din experiența sa celor interesați de acest model de business.

O astfel de întâlnire are loc în această sâmbătă la București, unde vor participa unii dintre cei mai de succes amazonieni la nivel mondial, care fac afaceri de sute de milioane de dolari pe Amazon.com. Jesse Elder, Ryan Moran sau Jose Martinez sunt doar câțiva milionari grei care s-au îmbogățit din Amazon și care vor fi mâine la București. Conform declarațiilor unui amazonian, o astfel de afacere poate fi începută cu doar 5000 de dolari, partea de set-up. Apoi priceperea, dedicarea, flerul în alegerea și promovarea produselor,  vor face diferența pentru ca afacerea să devină un super succes.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele