Ai făcut pană la maşină? Trucul care te ajută să ajungi în siguranţă la vulcanizare

0

Șoferii apelează la forumuri auto sau la diverși prieteni mai experimentați pentru a afla răspunsul la diverse întrebări legate de mașina lor.

Conducătorii auto profesioniști au venit cu câteva trucuri utile care ajută la rezolvarea problemelor asociate cu funcționarea mașinii și explică modul în care trebuie să acționezi în situații de urgență.

Cum poți să ajungi în siguranță la vulcanizare după ce ai făcut pană la mașină? Ai mai jos detalii care îți sar în ajutor în astfel de cazuri.

Ce poți face dacă ai făcut pană la mașină: cum să ajungi la vulcanizare în siguranță

Șoferii la început de drum apelează la diverse forumuri sau la prietenii mai experimentați de pe carosabil pentru a afla răspunsul la diferite întrebări. Conducătorii auto profesioniști au decis să le ușureze viața și să își împărtășească unele cunoștințe legate de situații pe care le pot întâmpina cu toții pe șosele.

Cu siguranță majoritatea dintre ei au avut cel puțin o dată pană la mașină. Acest lucru se vede imediat din anvelopa care începe să se dezumfle. Din păcate, nu toată lumea are un kit pentru fixarea găurilor în anvelope. Cel mai des se întâmplă ca șoferii să scoată roata pe loc pentru a efectua o procedură simplă și bine știută.

Dacă roata nu este perforată în partea din față, ci în zona protectorului, atunci nu este necesar să o schimbi cu una de rezervă. Un șurub strâns în gaură te poate ajuta să ajungi în siguranță până la stația de montaj. Acesta poate fi scos cu ușurință din cotieră. Bagă șurubul cu putere în gaură și mergi cu mașina direct la vulcanizare.

Pana de cauciuc: cum schimbi roata rapid si sigur

Trucuri pe care nu le înveți la școala de șoferi: cum să conduci mai bine

1. Folosește frâna de urgență în locul unei manevre pentru evitarea unui obstacol ieșit în calea ta.
2. Nu trebuie să privești în fața mașinii, ci la o distanță egală necesară pentru a opri mașina în condiții sigure.
3. Parchează cu ajutorul oglinzilor și ștergătoarelor. Poți să te orientezi astfel dacă parchezi cu spatele, iar dacă vrei să parchezi lateral lipește pe ștergătorul din stânga o bandă adezivă care să coincidă cu linia bordurii.
4. Urmărește manevrele mașinilor mari pentru că șoferii acestora pot vedea mai bine ce se petrece în trafic.
5. Nu trebuie să depășești o mașină care încetinește pentru că este posibil ca ea să facă acest lucru pentru a permite trecerea unui pieton sau pentru a ocoli un câine ori un obstacol.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele