Reglare de conturi între copii de afaceriști români la o petrecere în Bușteni

1
alberto sovar Tiger Security
Aberto Șovar, Tiger Security

Fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din București a fost înjunghiat în cap, sâmbătă, de băiatul unui important dezvoltator imobiliar din sudul Capitalei și județul Ilfov. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresorul a reușit să fugă înainte ca zona să fie împânzită de echipaje ale Poliției.

 

Ambulanța a fost chemată să intervină de urgență, sâmbătă, în jurul orei 14.00, la adresa unei vile de lux din Bușteni, unde un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi suferit răni grave la cap după ce ar fi fost înjunghiat de un prieten. Personalul medical a găsit la fața locului un tânăr care suferise răni la cap și avea o hemoragie puternică.

După ce a primit primul ajutor la fața locului, băiatul rănit a fost transportat cu ambulanța la spital. Potrivit unor surse judiciare, personalul medical l-ar fi întrebat pe tânăr ce a pățit, iar acesta ar fi răspuns că a fost înjunghiat de un cunoscut.

S-a aflat deja că fiul omului de afaceri Bogdan Șovar, care patronează firma de pază Tiger Security, ar fi organizat, în weekend, o petrecere în vila deținută de familia lui în stațiunea Bușteni.

Acolo, băiatul fostului lider al grupării Sportivilor, Robert Nica, devenit în ultimii ani un jucător important pe piața imobiliară din București și Ilfov, ar fi avut un conflict cu fiul unuia dintre asociații tatălui său. Gazda petrecerii, Albeto Șovar, l-a rugat pe Nica junior să se potolească sau, dacă nu, să plece acasă.

Vezi și Interlopii au pus stăpânire pe Comisia juridică din Camera Deputaților

Fiul lui Robert Nica a reușit să fugă

Acesta ar fi mers în camera lui unde și-ar fi făcut bagajul. Ar fi coborât în sufragerie înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni și l-ar fi lovit în cap, cu sânge rece, pe Alberto Șovar. Ulterior, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, acesta și-ar fi luat rucsacul în spate și ar fi dispărut fără urmă. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, însă agresorul nu a fost prins.

Comunicare IPJ Prahova

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 21 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-o locuință din stațiune, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona capului de către un prieten.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde a constatat faptul că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, un tânăr în vârstă de 17 ani l-ar fi lovit pe apelant cu un obiect tăietor-înțepător, în zona capului, ulterior părăsind zona. Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, reieșind faptul că viața nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii.

Au fost efectuate verificări pe raza întregii stațiuni, fără ca persoana bănuită de comiterea faptei să fie depistată.

La acest moment se fac cercetări în vederea depistării acestuia, clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a anunțat IPJ Prahova.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele