Alex Conovaru: „Mi se pare că suntem înapoiați la povestea asta cu România stat suveran. Nu fiți mai catolici decât Papa, fotbalul e fotbal” (AUDIO)

1
- Reclama -

Actorul și membru al galeriei lui Dinamo, susținător al programului DDB, a fost invitat al Sport Total FM, unde a vorbit despre scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi Sf. Gheorghe – U Craiova 1948.

Alex Conovaru a declarat că nu este de acord cu atitudinea ultra-naționalistă a anumitor suporteri și cu scandările xenofobe ale acestora, cum nu este de acord nici cu ultarșii dinamoviști din PCH care au emis un comunicat de susținere pentru cei de la Craiova:

Că s-a întrerupt meciul, că s-a creat acest precedent… Poate că asta trebuia să se întâmple, mi se pare că suntem înapoiați la povestea asta cu România stat suveran, că poporul nostru, că să ne luăm țara înapoi. Inclusiv Peluza Cătălin Hâldan a emis un comunicat de sprijin față de galeria olteană, cu care eu nu sunt de acord. Imediat în seara aia, că ținutul e românesc și chestii de genul, Doamne ferește! Hai să ne întoarcem puțin, că statul ăsta are 100 și puțin ani, în rest, hai să nu fim nebuni, să citim puțină istorie și să vedem ce s-a întâmplat pe aceste meleaguri. Ce să facem? Sunt oamenii acolo, cum se comportă ei, nici noi nu suntem mai drăguți. Să fim serioși, că avem și noi pe ai noștri. Dar să spui că nu se poate disputa acest meci atât timp cât suntem noi, nu fiți mai catolici decât Papa. Mi se pare o prostie, fotbalul e fotbal. Foarte bine ce se întâmplă la Sepsi, e de admirat, am trecut și eu lângă stadion. Au dat bani ungurii, foarte bine, crește nivelul la noi puțin. Îl făceau ai noștri? Nu înțeleg, ce treabă avem noi cu povestea asta, mai ales la sport”, a declarat Alex Conovaru.

Interviul integral poate fi ascultat pe site-ul www.sptfm.ro, sau prin link-ul de mai jos:

- Reclama -

https://sptfm.ro/alex-conovaru-mi-se-pare-ca-suntem-inapoiati-la-povestea-asta-cu-romania-stat-suveran-nu-fiti-mai-catolici-decat-papa-fotbalul-e-fotbal/

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele